Pročitajte zvanični opis

О НАМА

ЦТБЦ Финансијски менаџмент Факултет је финансиран у 2015. ЦТБЦ финансијски холдинг компанија, један од највећих банке у приватном власништву у Тајвану, а ми концентришемо у области банкарства, финансија и менаџмента. Имајући ЦТБЦ финансијски холдинг као наш индустријски партнер, Колеџ је у потпуности пријављен на практичном наставом и наставе приступа путем интегрисања знања и концепте у практичних искустава са факултета из банкарског и финансијског сектора.

Ми смо бутик пословна школа смести у Таинан, историјски југу Тајвана. Уз подршку банкарској индустрији, наши ученици су понуђена у учењу прилику да на домаћем или иностранству излазу из банке и других првог нивоа пословних школа у свету.

akademski програми

Одељење за банкарство и финансије наглашава практичне апликације и интердисциплинарни интеграцију са циљем да се култивише студенте у будуће стубова практичара у области финансија. Одељење оф Бусинесс Администратион настоји да гаје стручњаке Бусинесс Администратион кроз развој ученика 'независно мишљење, професионализам и иновативност, и способности за медјународне и иностране послове.

Факултету за финансијски менаџмент се фокусира на методе истраживања, практичних и професионалних вештина, и случај способност анализе за подстицање међународне управљачке професионалаца у области финансија.

Инострани Студијски програм

Рад са различитим највишим пословним школама широм света, Колеџ нуди спонзорство за квалификованим студентима да студирају у иностранству како би се повећала ефикасност учења као и учење различитих култура и банкарску индустрију других земаља.

Стипендије и Грант

Придружите се језик и култура програм размјене и говоре своје матерњи језик да се спријатељи са тајванских ученика. Интеракцијом са локалним студентима, ми ћемо обезбедити школарине одрицање, бесплатан он-студентском дому и исхрану за сваки семестар.

Интернатионал Студент Сервицес

Мандарин Лекције

Верујемо да учење новог страног језика је од суштинског значаја за побољшање ваше студије у иностранству искуство, тако да нудимо бесплатне мандарински лекције свим међународним студентима.

На студентском дому

Недавна-намештена студентски дом нуди приступ Интернету, АЦ, и индивидуални купатило у свакој соби. Ту су и објекат јавне веш и социјалне салон за студенти користе.

Каријера Консалтинг

ЦТБЦ има за циљ да негујемо међународне финансијске стручњаке за ЦТБЦ финансијски холдинг компаније и њених 106 међународних објеката у Сједињеним Америчким Државама, Јапану, Индонезији, Филипинима, Хонг Конг, и других земаља. Финансијски консалтинг каријера и интервју упућивања услуге се нуде међународне студенте да даље развијају своју каријеру пут и инспирацију.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

CTBC Financial Management College

Наш наставни план се фокусира на методе истраживања, практичних и професионалних вештина, и способност анализе случаја. Као и наши основних програма, студенти у оба колос ... [+]

Дипломски програм у финансијског менаџмента нуди два колосека: (А) Финансијски Администрација и (Б) Финансијски Лавс.

Наш наставни план се фокусира на методе истраживања, практичних и професионалних вештина, и способност анализе случаја. Као и наши основних програма, студенти у оба колосека у оквиру нашег програма ће бити распоређени да учествују у тренинзима датих водећих кандидата за предузећа и плаћа теренске посете другачији корпоративни. Поред тога што нуди курсеве који се предају припадници светске класе факултета у нашем програму, такође смо сарађивали са међународно-признатих школа нуди професионалне курсеве. Врхунски квалитет истраживања средства прикупљена током година и животне средине на универзитету су такође нам помогли да регрутују међународне таленте и потицали међународне управљачке професионалаца у области финансија за Тајван.... [-]

Tajvan Tainan
September 2019
Redovne studije
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom