Pročitajte zvanični opis

Ана Мариа Цоллеге Налази се веома персонализовано искуство учења

Ана Мариа Цоллеге је приватна, ко-образовна институција основана 1946. године од стране сестара Свете Ане. Са годишњим упис 1.500 ученика, Колеџ се поноси на пружање услуга, фокусиран на едукацију Либерал Артс вредности заснован. АМЦ је порасла да понуди низ основних смерова, као и многе дипломске и сертификата програма, како на терену и-онлајн. Мали Студент-факултет однос омогућава високо персонализовани искуство учења, док је скромна класа и кампус величина омогућава оптимално учешће студената. Колеџ нуди 13 дивизија ИИ НЦАА атлетске програма за мушкарце и жене. АМЦ кампус удобно расположен само неколико минута удаљен од Ворцестер, МА на 192 хектара у Пактон.

Студенти Ана Мариа Цоллеге добити професионално-фокусирани, образовање Либерал Артс у складу са колеџа католичког идентитета и вредности.

АМЦ се разликује кроз своју каријеру оријентисан образовања либерални уметности, приступачан и одговорног факултета, малим величинама класе, и разних ко-наставне активности, укључујући Дивисион ИИИ атлетиком. Популарне већим укључују кривичног правосуђа, пожар науку, Мусиц Тхерапи, брига, социјални рад и Спорт Манагемент.

АМЦ нуди почасти програм, као и бројне и јединствене студирати у иностранству могућности. Ана Марија Колеџ је такође члан Одбора за просвету Конзорцијума високом Централне Массацхусеттс, група од 12 факултета који омогућава студентима да пређу регистар без додатних трошкова.

Ана Мариа Цоллеге: Наша мисија

Ана Мариа Цоллеге, Католичка институција високог образовања, признаје своју обавезу да служи своју непосредну заједницу, Комонвелта Массацхусеттс, нације и света кроз обезбеђивање образовања, очување учења, и спонзорство истраживања.

Укорењена у католичкој традицији римски високом образовању,нна Мариа Цоллеге одржава и управља у складу са вредностима јудео-хришћанској традицији и у складу са идеалима својих фоундрессес, Тхе Систерс оф Саинт Анне. Ови идеали, који одражавају развој укупног људског бића, такође укључују повећање приступ квалитетном образовању, иновације у образовању и поштовање за практичне вештине.

Конкретно, Ана Мариа Цоллеге своју мисију види се да је од неговање у својим студентима интелектуалне укључивање, припреме у каријери, друштвене свијести, посвећености правди и миру, верског и моралног осетљивости, и начином живота у стању да одрже ово у равнотежи.

Поред тога, колеџ је посвећен неговању развоја смислу поштовања за себе и за друге, као и осећај одговорности према друштву и свету.

Да бисмо спровели ову мисију, Колеџ нуди својим студентима основних програма који интегрише либералног образовања уметности и јаку припрему каријере. Да својих дипломираних студената, Колеџ нуди образовање поспешивање високе стандарде личног развоја и професионалног постигнућа, као и зрелу осећај одговорности.

У испуњавању своје улоге као институције високог образовања, Ана Марија Колеџ не врши дискриминацију на основу било које правно заштићеног категорије у управи својих образовних политика, признања политика, стипендије, кредитне програме и друге Цоллеге управља програмима.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Anna Maria College

Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) Програм је осмишљен тако да припреми појединце за професионалне каријере у управљању и да обезбеди образовни обогаћивање за искусн ... [+]

Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) Програм је осмишљен тако да припреми појединце за професионалне каријере у управљању и да обезбеди образовни обогаћивање за искусних професионалаца који траже ширу перспективу управљања. Напредни Сертификат у бизнису (АЦБ) је такође доступан као и сертификат у Грант писања. Факултет углавном се састоји од професионалних стручњака чији је академски акредитиви се додатно побољшан ниво њихових личних достигнућа. Њихово искуство омогућава студенту вредну баланс између теорије и примене.... [-]

Сједињене Америчке Државе Worcester
Redovne studije
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage