Pročitajte zvanični opis

О нама

Ми смо на Царлсон Сцхоол оф Манагемент деле посвећеност маште, ангажовање и амбиције. Са седиштем у два града у Миннеаполис и Павла, смештени на Универзитету у Минесоти, Карлсон школа је лидер у пословном образовању и истраживању. Наш приступ повезује студенте јединствених искуствених могућности учења, динамичне међународне образовне програме, као и живог мрежи предузећа у целој држави и шире.

Карлсон школа додјељује степене за пуну основним програмом (БСБ), Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА), магистар рачуноводству (МАЦЦ), магистар наука у Бусинесс Аналитицс (МСБА), магистар пословног опорезивања (МБТ) , мастер финансија (МС-Финанце), Мастер људских ресурса и индустријских односа (МА-ХРИР), Мастер оф Суппли Цхаин Манагемент (МС-СЦМ), као и докторски програм, као и обезбеђивање домаћин извршном нивоу сталне могућности образовања.

Наш циљ

Инспиративне и омогућавајући појединцима и организацијама да креирају светлију будућност.

наше обећање

Ми ћемо створити трансформације искуство учења за сваког студента. Ми ћемо развити утицајну знања да утиче на будућност организације. Ми ћемо расти предузетничких лидере са маштом, интегритет и глобалног размишљања потребног да се носи са велике изазове са којима се суочава бизнис и друштво.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

UMN Carlson School of Management Video Tour

Carlson School of Management
Address
Carlson School of Management University of Minnesota 321 Nineteenth Avenue South Suite 4-300 Minneapolis, MN 55455-9940
55455-9940 Minneapolis, Minnesota, Сједињене Америчке Државе
Vebsajt
Telefon
+1 612-625-0027