Read the Official Description

Високо оптужен снага која ће померити свет.

Све што радимо је о ИЕН у иностранству ученик. Наш дубоко страствени тим студија у иностранству стручњака верује у стварању једном у животу образовне авантуре које превазилазе очекивања. Наш циљ је да сваке године роцк свет око 6000 студија у иностранству студенте.

Из наше седишту у Чикагу нашим 125+ студирају у иностранству програма у више од 30 глобалних локација широм света, ми стварамо аутентичне глобално образовање и културне искуства афирмише живот. Радимо на ИЕН у иностранству, јер верујемо да сваки ученик треба да имају могућност да оду у иностранство - посебно у забавно, безбедно, и врхунског академском и културном окружењу.

Верујемо тако снажно у моћ нашег програма, да активно регрутују студенте из различитих популација и обезбеди више од 4 милиона $ у стипендија из године у годину. Поносни смо да наши ученици су разнолика и узбудљив као земље уче у.

Ко смо ми

Институт за међународно образовање ученика ( "ИЕН Аброад") представља конзорцијум са више од 235 америчких колеџа и универзитета. Као не-за-профит 501 (ц) (3) организација, ИЕН у иностранству има добровољне одбор и обиман систем академску управљања који укључује 5 одборе са мотивима демократску заступљеност од ИЕС у иностранству конзорцијум.

Од свог оснивања 1950. године, више од 100.000 студената учествовало је у ИЕН у иностранству међународне студије у иностранству програма. ИЕН у иностранству ради 120+ програме у више од 30 локација у Европи, Африци, Азији, Јужној Америци, Аустралији и Новом Зеланду. Са више од 6.000 ученика уписаних у ИЕН програма у иностранству сваке године, ИЕН у иностранству је највећи студија у иностранству провајдер у Сједињеним Америчким Државама и иновативни лидер у студији у иностранству терену.

Студија

Наша мисија

ИЕН иностранству образује студенте како би постали глобални лидери кроз премијера студије у иностранству и програма студентске праксе, који нуде студентима широм света експерименталне могућности за учење које задовољавају највише стандарде академског квалитета.

Наша визија

Наша визија за будућност остаје у вези са оригиналним ИЕС иностранству програма у 1950. ... свет препун интеркултурално надлежним лидерима који имају и знање и вештине за ефикасно, хумано, и позитивно кретање кроз различите културе, у политици, образовању, бизнису , или непрофитни сектор.

НАША ФИЛОЗОФИЈА

Ми смо посвећени стављање интереса наших ученика први, са испоруком супериорне академских програма, као и да пружа одличну услугу нашим студентима и образовним партнерима широм света. Ово су наши највећи приоритети.

Верујемо да транспарентност, најбоље праксе и одржавање интегритета наших пословних принципа су у најбољем интересу наших ученика, наших глобалних академских партнера и наше организације. Структура управљања ИЕН у иностранству има систем надзора карактерише члана конзорцијума и провере трећих погон и средства.

ученик

Шта нудимо

Пасош за глобално грађанство.

ИЕН у иностранству ствара путовање-узбудљиву изазов академика и културне потапања-у без премца глобално образовно искуство. Наш свет-класа факултет и захтеван, релевантне курсеве ангажују и инспирише студенте као они откривају неочекиване начине учења унутар и изван учионице.

Убрзо, наши ученици се налазе на раскрсници језика и интеркултурне комуникације која уче да се крећете свет као грађани света 21. века. Ево како ми то радимо:

 • Више од 125 академски програми
 • Програми у 30+ градова и 21 земаља
 • Мрежа 600+ амбасадора који су се добровољно јавили да одговори на питања
 • Више од 1.200 ИЕН у иностранству курсеви језика коју изводе квалификовани међународног факултета
 • трансфер Кредитна, на основу програма већ одобрених од стране домаћих школа ученика, или кроз програме акредитоване од стране економских наука у иностранству је школа Рецорд, Универзитета у Рочестеру
 • Опције Стамбени осигуран и проверу од стране економских наука у иностранству, укључујући Хоместаис, конака са студентима локалним универзитета, и / или апартмана (често са помоћником локални становник)
 • Више од 4 милиона $ ИЕН у иностранству стипендије и помоћи доступан
 • Опција да похађају курсеве у једном од наших међународних партнерских универзитета упоредо локалне студенте
 • Лични саветовање да помогне са претходно одласка питања, проблема и процеса
 • Помоћ у процесу аплицирања за визу
 • Свеобухватне здравствене и безбедносне службе, који обухватају:
  • 24/7 хитна помоћ особља на лицу места у свакој локацији да одговори на непосредне потребе здравствених и безбедносних студената
  • Међународна здравствено осигурање за хитне потребе
  • Америчка компанија декан студената и особља подршке који успостављају и надгледају здравље и безбедности протокол, консултовати са ИЕН у иностранству центри за одржавање високих стандарда безбедности, и служе као контакт хитне
  • Међународна План политика за управљање кризама и хитним процедурама на свим локацијама за евакуацију у случају природних катастрофа, политичких немира или терористичке акције.
 • Свеобухватне предепартуре ресурсе, укључујући и културне и академске информације
 • Приступ Моодле, онлине учења окружењу које ангажује студенте изван учионице
 • Подршка породице, укључујући и економских наука у иностранству породице Гуиде
 • Искусни и посвећени локално особље на лицу места
 • Оброка, у зависности од одабира стамбеног
 • Стажирање и на терену пласмани у областима као што су: Арт / Тхеатре, пословање, образовање, Влада / политика, право, наука / програма Здравље, социјална / НВО организацијама
 • учења сервис и добровољачких могућности на разним локалним, националним и међународним хуманитарним организацијама у областима као што су: добробит животиња, развој заједнице, економски развој, образовање, здравство, људска права, итд
 • Свеобухватан оријентација и поновни улазак програмирање које се фокусира на културном прилагођавања, постављања циља и постигнућа, и припрема за повратак кући
 • Приступ организованим излете и културних манифестација
 • Препис
 • Приступ нашој 100,000 алумни мреже и размена сваке друге билтен
Programs taught in:
енглески језик

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Location address
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Location address
Amsterdam, North Holland, NL
Location address
Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Location address
Auckland, Auckland, NZ
Location address
Barcelona, Catalonia, ES
Location address
Beijing, Beijing, CN
Location address
Berlin, Berlin, DE
Location address
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
Cape Town, Western Cape, ZA
Location address
Christchurch, Canterbury, NZ
Location address
Dublin, County Dublin, IE
Location address
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Location address
Granada, Andalusia, ES
Location address
London, England, GB
Location address
Madrid, Community of Madrid, ES
Location address
Milan, Lombardy, IT
Location address
Nagoya, Aichi Prefecture, JP
Location address
Nantes, Pays de la Loire, FR
Location address
New York, New York, US
Location address
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Location address
Paris, Île-de-France, FR
Location address
Oxford, England, GB
Location address
Quito, Pichincha, EC
Location address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, MA
Location address
Rome, Lazio, IT
Location address
Salamanca, Castile and León, ES
Location address
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
Shanghai, Shanghai, CN
Location address
Siena, Tuscany, IT
Location address
Sydney, New South Wales, AU
Location address
Tokyo, JP
Location address
Puerto Ayora, Galápagos Islands, EC
Location address
Vienna, Vienna, AT
Location address
Hong Kong, HK