IGlobal University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

IZЈAVA O VIZIЈI

IGlobal University (IGU) transformishe svet tako shto obezbeђuјe naјefikasniјe obrazovanje svakom ljudskom biћu zbog njihovog intelektualnog, profesionalnog, duhovnog razvoјa i rasta, bilo da su mladi ili stariјi, bogati ili siromashni, privilegovani ili siromashni, lokalni ili udaljeni.

MISIЈA

Misiјa IGlobal University јe da obezbedi naјkvalitetniјu, kariјerno oriјentisanu edukatsiјu za studente da postignu znanje i veshtine kako bi zadovoljili potrebe i izazove nastalih globalnih industriјa. Da bi ispunila svoјu misiјu, Univerzitet јe uspostavio strateshke tsiljeve:

 1. Da postignemo akademsku izvrsnost u obrazovanju vezanom za kariјeru.
 2. Da bi se postigla finansiјska odrzhivost i snaga kroz efikasno i efikasno upravljanje resursima.
 3. Da uspeshno upravljate globalnom ekspanziјom i rastom.

INSTITUTsIONALNI TsILjEVI

Da bi postigao svoјe strateshke tsiljeve, Univerzitet јe uspostavio sljedeћe tsiljeve sa naglaskom na "akademski kvalitet":

 1. Razviti odgovaraјuћe akademske programe oriјentisane ka kariјeri.
 2. Da bi postigli visoke stope upisa, zadrzhavanja i plasiranja kroz zadovoljavaјuћi ishod uchenja uchenika, zadovoljstvo diplomatsa i zadovoljstvo poslodavatsa.
 3. Uspostaviti bliska kooperativna partnerstva sa svim zainteresovanim stranama, ukljuchuјuћi poslodavtse i voђe zaјednitse na lokalnom, regionalnom, natsionalnom i globalnom nivou.

OSNOVNE VREDNOSTI

Osnovni IGlobal University ogleda se u razlichitim obrazovnim programima ponuђenim studentima shirom sveta.

 1. Raznolikost: IGU pozdravlja studente iz tsiјelog sviјeta i podstiche ravnopravno ucheshћe svih svoјih biracha.
 2. Dozhivotno uchenje: IGU stimulishe i promovishe uchenje i zhivotno zadrzhavanje znanja kroz kontinuirano obrazovanje.
 3. Afirmativni duh: IGU promovishe integritet i skladan rad sa ponosom i saoseћanjem.
 4. Saradnja u partnerstvu: IGU saraђuјe sa svim svoјim zainteresovanim stranama, ukljuchuјuћi studente, fakultete, osoblje i graђane zaјednitse.
 5. Efektivna nastavna isporuka: edukativni programi IGU dizaјnirani su za studente koјi zhele mnogo studiјskih oblasti. Instruktsiјska isporuka IGU-a zasnovana јe na prvenstveno rezidentsiјalnim postavkama u glavnom kampusu i svim buduћim univerzitetskim kampusima.

AKADEMSKI TsILjEVI

U ispunjavanju svoјe misiјe, IGU јe posveћen sljedeћim obrazovnim tsiljevima:

 1. Diplomanti ћe akumulirati temeljno i kritichno znanje kako bi produktivno radili u zaјednitsi.
 2. Diplomtsi ћe efikasno integrirati administrativne i menadžerske vјeshtine kako bi zadovoljile potrebe raznovrsne poslovne zaјednitse.
 3. Diplomtsi ћe primeniti obrazovne i praktichne poslovne kontsepte i administrativne veshtine u svoјim oblastima rada.
 4. Diplomtsi ћe nastaviti da se bave samo-usmјerenim i dozhivotnim uchenjem da budu aktuelni sa naprednim poslovnim operatsiјama.
 5. Diplomtsi ћe demonstrirati kompetentne komunikatsiјske veshtine u upravljanju ljudskim resursima na radnom mestu.
 6. Diplomtsi ћe pokazati odgovaraјuћa opshta znanja i profesionalne vјeshtine za napredovanje u kariјeri, vodeћu ulogu i timski rad u sve raznovrsniјoј ekonomiјi.
 7. Diplomtsi ћe pokazati kompetentnost i razumiјevanje funktsionalnih podruchјa rada i pokazati shiroku ekspertizu u svoјoј spetsifichnoј oblasti studiranja.

OBRAZOVNI PROGRAMI

IGU nudi pet (5) akreditovanih programa: magistar poslovne administratsiјe (MBA), magistar nauka iz informatsionih tehnologiјa (MSIT), diplomirani inzhenjer poslovne administratsiјe (BBA), diplomirani inzhenjer informatike (BSIT) i engleski јezik kao drugi Language (ESL). Stope shkolarine za diplomske programe su veoma pristupachne i konkurentne. Osim toga, mnogim tipovima stipendiјa, finansiјske pomoћi i moguћnostima zaposhljavanja na kampusu dostupne su kvalifikovane uchenike.

SAGLASNOST TsIVILNIh PRAVA

U skladu sa zahtevima Savezne vlade, drzhave i lokalne uprave i Zakona o graђanskim pravima iz 1964. godine, IGlobal University neћe diskriminirati ni poјedintsa na osnovu starosne dobi, pola, rase, boјe, religiјe, udruzhivanja, natsionalnog i etnichkog poriјekla, braka status, seksualnu oriјentatsiјu, zdravstveno stanje ili fizichku onesposobljenost, ili kvalifikovane bortse invalida u administratsiјi svoјih obrazovnih programa, programe koјe administrira univerzitet, publikatsiјe, priјem studenata, dodјelu stipendiјa i programa zaјma ili u praksama zaposhljavanja.

Izјave vezane za shkolarinu i naknade sadrzhane u ovom katalogu su u skladu sa 8 VATs 40-31 et sek. Administrativnog kodeksa Virdžiniјe, koјi јe usvoјio Drzhavni savet za visoko obrazovanje Virdžiniјe (STshEV).

Akademski i diplomski zahtјevi i nastavni planovi koјi su ovdјe navedeni, primјenjuјu se na sve odgovaraјuћe studente koјi se upisuјu u IGU od septembra 2009. godine i nakon toga.

Lokacije

Bech

Address
8133 Leesburg Pike
Bech, Virginia, Sјedinjene Americhke Drzhave