Read the Official Description

ОБРАЗОВАЊЕ ДА ПОСТАЈЕ ВАШЕ ЦИЉЕ

Извршно образовање на Универзитету Пурдуе нуди програме који одговарају индивидуалним циљевима и потребама компанија.

  • Радни професионалци зарађују Екецутиве МБА-а како би се припремили за непосредне и дугорочне циљеве напредовања у каријери.
  • Професионални стручњаци развијају менаџерске вештине за само једну недељу у нашим професионалним програмима за отворени упис.
  • Компаније имају користи од наших прилагођених програма, дизајнираних да задовоље јединствене потребе њихове организације.

Без обзира на ваше личне или друштвене циљеве, истражите како Краннерт Екецутиве Едуцатион програм може помоћи да дођете и премашите их!

Зашто Краннерт

Сутрашњи пословни људи ће бити они који говоре језик иновације - који знају анализирати податке, развити и статистички оправдати креативна пословна рјешења, па чак и узимати нове технологије на тржиште. Ако замислите себе као једног од ових лидера, Краннерт Сцхоол оф Манагемент је место где желите бити. Живи унутар светски познатог истраживачког универзитета са дугом историјом лидерства у науци и инжењерингу, Краннерт нуди више аналитичког бренда пословног образовања за решавање проблема и прагматичнијег приступа академским радницима . За разлику од било ког другог, у Краннерту ћете научити како научити - како се распитати, истраживати и размишљати на нове начине. Све време ћете бити уроњени у колаборативну, радно-етичку културу која даје меке вјештине лидерства - како развијати и пренијети визију, а дипломатски утјецати на друге да га актуелизују. Зато је Краннерт. Овдје почињу свјетски пословни лидери. Узмите шири поглед на Краннерт искуство.

Пурдуе Бранд оф Бусинесс

"Хоустон, имамо проблем ..." Ова инспирација од једног од најнапреднијих догађаја у америчкој историји постала је вербални "Бат-сигнал" за оштре мисли које се могу прилагодити и реаговати брзо на размишљање брзо . Такође је савршена слика о томе зашто студенти послова у Краннерт Сцхоол оф Манагемент дипломирају са убедљивом предностима. С обзиром на то да је једна од њених елитних пословних школа, Краннерт блиско сарађује са топ-рангираном инжењерском школом, која производи 23 Аполла и остала астронавта НАСА - далеко више од било ког другог универзитета. Краннерт послује у овом контексту у области научне и технолошке технике, а Краннерт јединствено приступа пословном учењу са квантитативног угла на основу истраживања, који развија аналитичке способности ученика и, наравно, продуцира дипломце са надареним, замишљеним способностима за рјешавање проблема сваки модеран -дневни трговачки захтеви предузећа.

Иновацијски екосистем

Корак ван теорије и заправо се бави пословима. Унутар домашаја руке сваке Краннерт учионице су фабрика динамичких идеја - реални, практични Р

Невјероватно савршене каријере

Најважније лекције живота ретко се налазе у књизи. У том случају, када се враћање вашег образовног улагања своди на посао који на крају краће, они се не налазе у "лабораторији за руковање". Они се налазе у богатству људског умрежавања и непроцењивој употреби професионалног социјалног вештачења, који представљају значајну улогу Краннертове школе менаџмента. Као студент у Краннерту, за разлику од било ког другог, моћи ћете да искористите динамичан низ каријера и могућности које се крећу од лидерских курсева и индивидуалних тренинга до алумни мреже која је непрекидна у разноликости индустрије и потпуном шаржу сајмови високих енергетских каријера - укључујући и највећи колективни сајам у земљи.

Приступачни "људски" ресурси

Виши учење треба да буде на Земљи. Због тога, као додатак његовом аналитичном, пословном наставном програму заснованом на истраживању, Краннертова школа менаџмента функционише са МО, која је дубоко захвална за органски, мање формуларне људске квалитете образовања. Од тренутка када чујете живи глас када први пут учествујете у школи у Краннерту, цијените све што вам чини добродошлицу и искрено подржавате током вашег академског стажа. Осврћући се на то, практично сваки дипломирани студент може указати на лични ангажман у Краннерту као прекретницу на свом путовању - једном од непроцењивих програма менторских студија, нагласак на приступачности факултета, моделу кохортног учења, неуморном тренирању у каријери, или невероватно искуство глобалног излагања, са Пурдуеом који је досљедно рангирао високо у разноликости на кампусу и могућностима студирања у иностранству.

Мала школа, огромна мрежа

То није величина рибе у језеру. Тако је чврсто "школа". Када други пословни факултети, исправно или погрешно, промовишу више индивидуалистичку, конкурентну, студентску вибрацију која води статус, Краннертова школа менаџмента је унапологетички тимски оријентисана. Да, Краннерт је део Универзитета Биг Тен и нуди све повезане "велике пруге" предности које долазе уз то, укључујући приступ глобалној и високо ангажовој алумни мрежи која драматично побољшава могућности учења и каријере. Али, у поређењу са својим вршњацима, Краннерт је пропорционално мањи у обиму - одржавање осећаја осјећаја ученика, међусобно охрабрујуће атмосфере конкуренције и веома колаборативног модела учионице који одражава начин на који данас успјешна пословна предузећа раде и рјешавају проблеми. Дакле, велика риба у кампусу? Можда. Али врло мало у Краннерту је ставило много тога у то. Умјесто тога, више су склони да успију заједно.

Бизнис је необично

Пошто успешан бренд увек има диференцијалну предност. Било да се ради о компанији, производу, универзитету или студенту, успешан бренд има личност. Дубина. Мотивација. Сврха. У Краннерт Сцхоол оф Манагемент, сваки аспект, сваки нијанс од укупног искуства у образовању је дизајниран, изграђен и намијењен додавању текстуре вашем расту као студенту, а што је још важније, будућност као професионалца.

Пурдуе је фактор раста за промене игра

Од 2018:

  • # 1 дестинација међународних студената у СТЕМ дисциплинама (УС Департмент оф Хомеланд Сецурити)
  • # 5 међу јавним универзитетима на листи Валл Стреет Јоурнал-а од 500 америчких колеџа
  • # 11 међу јавним универзитетима (УС Невс
Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

EMBA

Krannert Executive Education, Purdue University

ЕМБА програм на Пурдуе-у је обезбедио образовна решења за професионалне раднике више од 30 година. Програм карактерише врхунски Краннерт факултет и звучници познати по св ... [+]

ЕМБА програм на Пурдуе-у је обезбедио образовна решења за професионалне раднике више од 30 година. Програм карактерише врхунски Краннерт факултет и звучници познати по својој стручности. Он је досљедно рангиран међу првим програмима у свијету.

Можете завршити свој ЕМБА степен док остате запослени пуним радним временом и похађате часове индивидуалне наставе једне до две недеље по четвртини. То је формат који вам даје најбоље од оба света - удобност на мрежи и моћ побољшаног учења и умрежавања са другим професионалцима из цијелог свијета и свијета.... [-]

Сједињене Америчке Државе Lafayette
September 2019
Fleksibilno vreme
19 месеци
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom
Krannert Executive Education, Purdue University

Више од 20 година, ИММ Глобал Екецутиве МБА програм је помогао руководиоцима и корпорацијама да постану ефикаснији учесници у међународној економији. ... [+]

Права припрема за глобално управљање

Више од 20 година, ИММ Глобал Екецутиве МБА програм је помогао руководиоцима и корпорацијама да постану ефикаснији учесници у међународној економији. Спроведен од стране пет пословних школа на четири континента, наш програм нуди истински глобални домет у комбинацији са локалним уроњењем захваљујући 10 седмицама боравка у кампусу у седам различитих земаља.... [-]

Сједињене Америчке Државе West Lafayette
March 2019
Fleksibilno vreme
19 месеци
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Purdue Krannert School of Management
Address
Lafayette, Indiana, Сједињене Америчке Државе
Vebsajt
Telefon
+1 765-494-1554