Pročitajte zvanični opis

Кели школа нуди пословно образовање Врхунски фокусиран на вас водиља ка свом правом успеху.

На Келлеи Сцхоол оф Бусинесс, ми смо у послу стварања каријере замах. Наши ученици имају таленат да успе, понизности да расте и упорност да се истраје. Тај дух-у комбинацији са образовањем да само елита Кели школа може да произведе-резултате у дипломаца са знањем и вештинама које су потребне да се састане са новим изазовима, да би позитивна промена могућа и да допринесе својим организацијама од првог дана.

Ми имамо своје корене у првом пословном наравно понудио на Индиана колеџу у Блоомингтону 1830. године. Индијана колеџ порастао да буде Универзитету у Индијани, а Сцхоол оф Цоммерце и финансија, основана 1920. године, порастао да је Кели Сцхоол оф Бусинесс. Понудили смо пословне курсеве на нашем Индианаполис кампусу од 1916. године, спроводи извршну образовање у 1952. и унапред пословну едукацију на глобалном нивоу. Наш рок приказује више од 100 година пословне изврсности.

о Келлеи

Послодавци нам траже наше студенте и дипломце због њиховог позитивног, вредни став и њиховог поверења које долази из стварном свету, примењује образовање наш факултет доставити на сваком нивоу степени.

Наши чланови факултета захтевају, и да, најбоље од наших ученика. Келлеи ученици уче како да вози резултате. Овај квалитет се огледа у нашим изузетан студентским стопама посла нуде, углед наших услуга каријере и наш глобални положај као врхунски пословне школе.

барјак

Иди из тренутка у замаху

Постоје тренуци значаја у животу. Они се деси било где, било када. Бљесак инспирације за нови посао, увод у ментора, слетање је велики посао-оне су одлучујуће тренутке које ви одредите. И без одговарајуће обуке и подршке, то је све што су: самохране тренуци који се завршавају када се заврши. Са Кели, ови тренуци експлодирати у ланчане реакције у могућности. Не само припремљен за њих; Ви сте у могућности да их навигацију како би се водити према свом правом успеху.

барјак

Мисија

Мисија Келлеи Сцхоол оф Бусинесс је да се трансформише животе ученика, организација и друштва кроз образовање и истраживање менаџмента. Наш циљ је да произведе: а) студенти који су грађани света, који имају позитиван утицај на њихове организације и на заједницама у којима живе, и б) истраживање које унапређује теорије и праксе. Напомињемо да заједнички приступ који подстиче стварање партнерстава додату вредност између факултета, студената, бивших студената, осталих универзитета и академске јединице на ИУ, а са приватном сектору и не-за-профит организације.

На Келлеи школи, ми смо посвећени одржавању система вредности се заснивају на:

  • Етичког понашања и интегритета
  • Екцелленце, професионализам и понос у свему што радимо
  • Лична иницијатива и индивидуална одговорност
  • Пун ангажман свих наших факултета и особља у пурсинг мисију школе
  • У току иновација у нашим програмима и стипендије
  • Дух сарадње, пристојности, поштовања и колегијално понашања у свим контекстима
  • Отворен и искрен комуникација
  • Различитост и укљученост и
  • Само и правичан признање за обављање
Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Globalni MBA

Kelley School of Business Indiana University

Келлеи-Манцхестер Глобал МБА је јединствена прилика да зарадите два МБА-а из две водеће пословне школе - и да остварите глобалне везе. Научићете се путем онлине студија и ... [+]

Зарадите две МБА из две пословне школе

Келлеи-Манцхестер Глобал МБА је јединствена прилика да зарадите два МБА-а из две водеће пословне школе - и да остварите глобалне везе. Научићете се путем онлине студија и лицем у лице, укључујући и опције за присуствовање радионицама у Дубаију, Хонг Конгу, Манчестеру, Сао Паолу, Шангају и Сингапуру.

Овај двоструки МБА програм заједнички испоручују Келлеи Сцхоол оф Бусинесс и Савезни универзитет Манцхестер Бусинесс Сцхоол-топ-рангиране институције из САД-а и Велике Британије препознате су широм свијета за своје иновативне пословне програме.... [-]

Сједињене Америчке Државе Bloomington Уједињено Краљевство Manchester
September 2019
Fleksibilno vreme
2 године
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom

Picture yourself at Kelley

Build Your Momentum with Kelley

Kelley/Manchester Global MBA: Lauren Smith

Location address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

Bloomington, Indiana, 47405 US
Social Media
Location address
801 W. Michigan Street
Indianapolis, Indiana, 46202 US
Social Media