Pročitajte zvanični opis

Мерит Бусинесс Сцхоол Основана је 2012. године као дипломирана школа пословне понуде која нуди квалитет онлине МБА и Степен диплома пословне дипломе.

заслуга Је нова врста пословне школе данашњег модерног, добро путујућег ученика. Кроз нашу глобалну платформу за учење и онлине системе подршке, нудимо заиста приступачан приступ квалитетним пословним програмима за рад одраслих из цијелог свијета. Наш циљ је побољшати приступ образовању и менаџменту квалитетом за пословне лидере, власнике и предузетнике.

заслуга ученици су самопоуздани, оптимисти и етички лидери који прелазе националне границе. заслуга дипломци су вјешти за критичко размишљање, решавање проблема, технологију и презентацијске вештине - основне особине за предузетнички и организациони успех.

Поносни смо на нашу професорску школу светског класе и релевантни курикулум, који укључује студенте Сваки континент - Европа, Америке, И Азија. заслуга омогућава радним одраслима да приступе квалитетној едукацији у било ком тренутку, било где. Школа се првобитно звала Извршна академија Сцоттсдалеа и још увек послује из Сцоттсдале, Аризона. заслуга Је препознат у области образовања и предузетништва дипломаца. заслуга Поносан је што представља ригорозан, Амерички стил МБА глобалној студентској популацији, која жели остати актуелна са савременим пословним принципима и праксама. За 2016, Мерит Бусинесс Сцхоол нуди потпуно лиценцирани онлине МБА програм са флексибилним датумима почетка и релевантним концентрацијама - идеално за особе ограничене на време које желе да унапреде своје каријере или започну нови посао.

Акредитација

Мерит Бусинесс Сцхоол је државна лиценцирана и усклађује своје програме са ЦХЕА одобреним, национално признатим стандардима акредитације. Мерит испоручује висококвалитетне постдипломске инструкције користећи вишеструке мере процене и ради са одговарајућим националним и специјализованим акредитантима.

Међународни Студенти

Више од 80% ученика Мерита су из земаља изван САД, стварајући разнолику и живу едукативну заједницу. Међународни студенти који нису држављани или стални становници Сједињених Држава су добродошли да поднесу захтев за упис на Мерит МБА и програме сертификата за дипломце. Захваљујући онлине природи нашег програма, Мерит Бусинесс Сцхоол не може издати документацију И-20 како би међународним МБА студентима омогућио улазак у САД на студентским визама.

Ипак, преко свог Глобал Леарнинг портала и изванредних чланова факултета, Мерит пружа неупоредиву могућност за међународне студенте МБА да добију приступачну, врхунску квалитету пословног образовања у америчком стилу. Нема услов у погледу пребивалишта. Можете студирати и учити гдје год живите. Постоје и различите опције плаћања.

Желите да сазнате више? Обратите се данас представнику заслуге и сазнајте како да предузмете следеће кораке.

Programi se održavaju na:
енглески језик