Pročitajte zvanični opis

AACSB Accredited

Наша мисија

Ради Сцхоол оф Манагемент развија етичке и предузетничке лидере који позитивно утичу на свет кроз иновације, сарадњу и знање.

Наше вредности

Наша колаборативна култура заснована је на пет кључних вриједности иновација, утјецаја, сарадње, интегритета и ризика.

Наша будућност:

Током 14 година, наши студенти и алумни развили су преко 150 компанија како би имали користи од других и утјецали на иновативну економију у нашем региону, држави, земљи и свијету. Наставићемо да регрутујемо врхунски факултет, привлачимо водеће студенте и стварамо климу за иновативну пословну сарадњу и истраживања.

Ради нуди Фулл-Тиме МБА програм , два ФлекМБА програма за професионалне раднике, Мастер оф Финанце програм, магистар наука из пословне аналитике , докторски програм , као и додипломски и извршни курсеви образовања. Линија УЦ Сан Диего укључује 16 Нобелових лауреата (бивши и садашњи факултет) и осам примаоца награде МацАртхур Фоундатион. Ради школа је у вези са овим истраживањем, развојем и иновацијама - она ​​је основа нашег курикулума и нашег академског модела.


Глобални институт

Ради Сцхоол оф Манагемент у УЦ Сан Диего је професионална школа у једној од највише рангираних институција у САД за високо образовање и истраживање. Основана 2003. године и акредитована од стране ААЦСБ Интернатионал (Удружење за унапређење школских школа за бизнис) у 2011. години, Ради школа је једина нова пословна школа створена на америчким вестима

УЦ Сан Диего је препознат као један од водећих универзитета на свету и сретан је да издржи културно разноврсно, међународно студентско тело. Ради школа обухвата културно укључивање као суштинског за ткање школе. Разноликост је од суштинског значаја за креативност, иновативност, увид и нарочито за разумевање, а све то доприноси мозаику који чини нашу Ради школу тако изванредном.

Ради школа је посвећена привлачењу, поздрављању и ангажовању свих локалних и међународних популација. Сан Диего заједница добија од интелектуалне стимулације, богатства култура, социјалне посвећености и глобалног разумевања различитих популација.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Rady School of Management

Фулл-Тиме МБА је уроњен у иновације, дизајниран да инспирише своју визију будућности и да вам даје знање да креирате сјајне идеје на тржиште. ... [+]

Уроњење у иновације

Фулл-Тиме МБА је дизајниран да инспирише вашу визију будућности и да вам даје знање да креирате сјајне идеје на тржиште. Студенти Фулл Тиме МБА студенти су паметни, колаборативни, страствени за пословање иновација, заинтересовани за свијест науке и технологије - и спремни за покретање сљедећих фаза њихове каријере.

Фокусирана на каријеру

Ми се фокусирамо на вашу каријеру првог дана.... [-]

Сједињене Америчке Државе San Diego
September 2019
Redovne studije
21 - 30 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

MBA sa fleksibilnim vremenom pohađanja predavanja

Rady School of Management

МБА студије - Ради ФлекМБА студенти раде професионалци са страст према иновацијама и тежњи за стварањем пословног успеха. Они истражују нове идеје и могућности и откривај ... [+]

Парт Тиме МБА (Ради ФлекМБА)

ФлекМБА студенти раде професионалци са страстом за иновације и тежњом да створе пословни успех. Они истражују нове идеје и могућности и откривају и развијају начине трансформације пословања и света.

ФлекМБА студенти су изврсни у својим тренутним улогама и спремни су да преузму већу одговорност и ураде веће доприносе. Редовни МБА програм омогућава студентима да испуне циљеве које су они и њихове организације поставили за њихов образовни и професионални развој.... [-]

Сједињене Америчке Државе San Diego
September 2019
Fleksibilno vreme
24 - 30 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, Сједињене Америчке Државе
Vebsajt
Telefon
+1 858-534-9000