Pročitajte zvanični opis

О Success Point College

Високо признати образовни институт у УАЕ, Success Point College нуди дипломе, бацхелор и мастер програме одобрене од стране Универзитета Вест оф Сцотланд студентима и професионалцима који теже раду. Према Светском универзитетском рангирању 2019, универзитет је проглашен једним од 500 најбољих у свету.

Основана је 2015. године кроз снажан савез између Владе Индије и владе Шарџе под покровитељством Привредне коморе Шарџе и индијског трговинског и изложбеног центра. Током година, колеџ је ојачао своје везе са индијском владом заједно са формирањем нових партнерстава са универзитетима у Уједињеном Краљевству. Једно од наших најновијих партнерстава је са Интернатионал Скилл Девелопмент Цорпоратион. То нам је помогло да дизајнирамо наш кампус према стандардима ИСДЦ Глобал Бусинесс Сцхоол у УАЕ (ИГБС).

Сви програми су акредитирани од стране међународних професионалних тијела, укључујући ЦИМА, АЦЦА, ИПА, и ЦМИ, пружајући студентима конкурентну предност над другима након дипломирања. Намењени су ученицима да постигну савршен спој теоријског знања и практичног искуства. То не само да повећава њихову каријеру, већ их и оспособљава за вјештине потребне за рјешавање неуобичајених ситуација на радном мјесту.

Изградња успешне будућности

На Success Point College вјерујемо у изградњу будућности тако што ћемо учити студенте да посједују најбоље вјештине које захтијевају различите индустрије. То је могуће само захваљујући заједничким напорима нашег ангажованог и висококвалификованог факултета, посвећеног особља за подршку, коришћења напредне технологије и одлучности наших ученика.

Нудимо микс програма који се проводе на бази пуног радног времена, викенда и на даљину. Ученици могу одабрати онај који најбоље одговара њиховом распореду и ради на њиховом успјеху уз помоћ наших професора и студијских материјала које им пружају. Омогућили смо специјалне услуге превоза за редовне студенте који одлазе из Схарјаха, Ајмана и Дубаија у кампус.

Припрема студената за стварни свијет

Наши часови у Шарџи су опремљени најмодернијом технологијом која помаже ученицима да науче на најбољи могући начин. Кампус је опремљен огромном библиотеком, рекреативним центром и спортским простором на отвореном, гдје студенти могу проводити своје слободно вријеме са пријатељима.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

MBA

Success Point College

МБА логистика ... [+]

О томе

МБА логистика

МБА логистика

[-]
Уједињени Арапски Емирати Sharjah
September 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Success Point College

МБА у међународном пословању са Универзитета Западне Шкотске производи дипломце високог калибра који могу ефикасно одговорити на непредвидиве изазове у глобално конкурент ... [+]

О томе

МБА у међународном пословању са Универзитета Западне Шкотске производи дипломце високог калибра који могу ефикасно одговорити на непредвидиве изазове у глобално конкурентном пословном окружењу. Он обезбеђује основно пословно знање и разумевање са снажним нагласком на развој примењених менаџерских вештина неопходних за ефикасне пословне лидере. Ваша комуникација, преговарање и олакшавање вјештина ће се његовати и унапређивати.... [-]

Уједињени Арапски Емирати Sharjah
September 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Success Point College

МБА у међународном пословању ... [+]

О томе

МБА у међународном пословању

Програм води до 9 папирних (Ф1-Ф9) изузећа у односу на АЦЦА и изузећа до напредне дипломе из менаџерског рачуноводства, осим за студију случаја управљања према ЦИМА-у.

[-]
Уједињени Арапски Емирати Sharjah
September 2019
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Уједињени Арапски Емирати