Boston University Questrom School of Business

Uvod

У Boston University Questrom School of Business , трансформишемо се сваки дан. Преобликујемо постојеће програме, стварамо нове и тражимо нове начине да проширимо искуство наших ученика како бисмо осигурали да стекну драгоцене вештине, увиде и везе из наше живописне заједнице и уђу у радну снагу као високо ефикасни лидери.

У Куестрому иновације заиста представљају инспирацију. Не вршимо промене само ради промена. Побољшавамо образовање које пружамо нашим студентима и револуционишемо праксу управљања истраживањем нашег факултета. Верујемо у потицање иновација које редефинишу.

Имамо јединствену позицију у пословном образовању и тежимо изврсности у свему што радимо. Део смо једног од водећих светских истраживачких универзитета у међународном граду познатом по иновацијама.

Припремамо иновативне и етичке лидере који разумеју утицај пословања на друштво и стварају вредност за свет. Наши студенти разумеју организационе системе, виталну улогу вође и снаге које трансформишу глобалну економију. Стварамо научна знања и увиде који унапређују праксе управљања кроз наше истраживање, подучавање и ангажовање у заједници. Веома озбиљно схватамо своју обавезу да вам пружимо образовно искуство које даје одговорног и одговорног глобалног лидера који позитивно утиче на запослене, купце, власнике и заједнице у којима послујете.

У Куестрому се фокусирамо на постизање изузетних резултата за вас, унутар и изван учионице. Наш снажни факултет укључује истакнуте научнике, динамичне наставнике и искусне практичаре из стварног света из света пословања. Наши наставни програми су ригорозни и захтевни, јер стављате на пробу своје интелектуалне, међуљудске и вештине доношења одлука. Наши студенти долазе овде из целог света, доносећи различита образовна и културна порекла и радна искуства. Град Бостона пружа изванредну позадину као водећи центар за високу технологију, здравство и предузетништво.

Lokacije

  • Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

Pitanja