Keystone logo
Бугарска

Najbolji univerziteti za MBA Programi u Бугарска 2024

Broj institucija: 28
  • Barcelona, Шпанија
  • Esch-sur-Alzette, Луксембург
  • + 6 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Бугарска

  Evropska akademija likovnih umetnosti, Sofija je dodatna lokacija irskog američkog univerziteta. IAMU je akreditovana institucija Srednje države komisije za visoko obrazovanje, organizacije koja akredituje The Juilliard School, Curtis Institute of Music, Menhetn School of Music, Američka akademija dramskih umetnosti, Njujorška akademija umetnosti, Univerzitet Kolumbija, Univerzitet Džordžtaun, Univerzitet Johns Hopkins, Vojna akademija Vest Point Sjedinjenih Država i još mnogo toga.

  • Sofia, Бугарска

  University of National and World Economy / УНВЕ / највећа је и најстарија виша економска школа у Бугарској и југоисточној Европи. Има историју дугу 100 година. Универзитет потиче са Слободног универзитета политичких и економских наука основаног Наредбом министра националног просветитељства бр. 2155 од 5. јула 1920. године. 1940. /Државни гласник, бр. 126 од 7. јуна 1940. године/ трансформисан је у Државни виши институт за финансије и управне науке, а 1947. године реорганизован је као Факултет економских и друштвених студија на Универзитету у Софији.

  • Sofia, Бугарска

  Sofia University St. Kliment Ohridski је прва бугарска средња академска школа. Његова историја је отелотворење и наставак вековне културне и образовне традиције бугарске нације.

  • Sofia, Бугарска

  Одлуком Народне скупштине од 26. маја 2015. године Висока школа за телекомуникације и поште претворена је у Висше училище по телекомуникации и пощи , са предметом делатности: обука специјалиста са високом стручном спремом из специјалности струковних области „Комуникација и рачунарско инжењерство “и„ Администрација и управљање “.

  • Varna, Бугарска

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" највећи је приватни универзитет у Бугарској. То је успостављени академски центар који комбинује обуку бугарских и страних студената у приоритетним областима за земљу и ствара међународно конвертибилан и конкурентан научни и академски производ. Предаје преко 10.000 студената на више од 67 основних и магистарских програма и 29 доктора наука. програми.

  • Plovdiv, Бугарска

  Пољопривредни универзитет - Пловдив основан је 1945. године. Ојачао је своје позиције националног центра пољопривредне науке и образовања у Бугарској. 2006. Национална агенција за вредновање и акредитацију је Пољопривредном универзитету у Пловдиву доделила институционалну акредитацију и највећу оцену „Врло добро“.

  • Veliko Tarnovo, Бугарска

  У јесен 1963. године, на историјском и живописном брду "Света Гора" у Великом Трнову, отворио је своја врата први универзитет ван престонице, који има покровитеље свете патроне Ћирила и Методија. Наслеђујући просветну и културну традицију чувене Тарновске књижевне школе из 14. века, етаблирала се као ауторитативна виша школа за хуманистичке науке и уметности, као престижни образовни и научни центар.

  • Pleven Center, Бугарска

  Медицински универзитет - Плевен један је од пет медицинских универзитета у Бугарској. Основана је 1974. године, проширујући видике, величину и углед Градске болнице, основане 1865. Данас, комбинујући традицију прошлости са могућностима садашњости, она обухвата образовне и терапијске установе, савремену предклиничку базу, Универзитетска болница са више од 1000 кревета и клиникама у свим већим медицинским областима, као и великим бројем специјализованих клиника и истраживачких јединица са савременом дијагностичком и терапијском опремом.

  • Burgas, Бугарска

  Burgas Free University / БФУ / основан је актом Велике народне скупштине 18. септембра 1991. године и један је од првих недржавних универзитета у земљи. Универзитет је акредитован од Националне агенције за вредновање и акредитацију и сертификован је по међународном стандарду квалитета ИСО 9001: 2008: БФУ је модеран и иновативан универзитет који брине о својим студентима и њиховој професионалној реализацији и који има значајна академска достигнућа и међународно признање. признат статус.

  • Sofia, Бугарска

  Химикотехнологичен и металургичен университет је академска установа фокусирана на потребе нашег времена и нације. Наша заједница надилази универзитет и земљу и укључује академске партнере са различитих континената.

  • Varna, Бугарска

  Добродошли на Медицински универзитет-Варна-један од најсавременијих и високотехнолошких универзитета у земљи! Атрактивно вишенационално окружење, најсавременије методе и објекти обуке, обука у стварном свету и симулација, прекрасни услови за спорт и рекреацију у главном граду Бугарске-само су неки од разлога зашто студенти из приближно 50 земаља цео свет је одлучио да студира на Медицинском универзитету-Варна!

  • Sofia, Бугарска

  University of Library Studies and Information Technologies (УЛСИТ) је државни универзитет, преименован Уредбом парламента 29. новембра 2010. након што је 2004. године изгласала Специјализована виша школа за библиотекарство и информационе технологије. Током година било је: Основано - 18. Септембра 1950. уредбом Владе као Државни библиотечки институт, а касније је Уредбом парламента преименован у Факултет за библиотекарство;

  • Sofia, Бугарска

  Специјализовано оснивање Ла Францопхоние за администрацију и управљање (ЕСФАМ) је институт Универзитетске агенције Ла Францопхоние са седиштем у Софији, Бугарска. Наша мисија је да обучимо стручњаке на високом нивоу за администрацију и управљање пословањем на француском језику који ће допринети развоју земаља у зони Централне и Источне Европе.

  • Gabrovo, Бугарска

  На основу достигнућа и традиције универзитета, активне међународне сарадње, блиског партнерства са бизнисом и интензивног истраживања, како би се припремили за потребе привреде и друштва, висококвалификовани стручњаци оријентисани ка тржишту да генеришу напредак и буду спремни у складу са својим образовним квалификацијама за изазове света који се мења.