Keystone logo
Мађарска

Najbolji univerziteti za MBA Programi u Мађарска 2023

Broj institucija: 46
  • Budapest, Мађарска

  MOME je univerzitet za umetnike, dizajnere, stvaraoce i inovatore inspirisan Laszlom Moholi-Nagi koji rade na rešavanju globalnih izazova. U duhu modernizma, Laszlo Moholi-Nagi se zalagao za ulogu umetnosti u oblikovanju društva i preplitanju sa tehnološkim inovacijama. Usredsređeni smo na pristup celoj osobi putem mentorstva i stvaranje ekosistema umetnosti i dizajna vođenog vrednošću u regionu CEE (Centralna i Istočna Evropa).

  • Budapest, Мађарска

  Достигните своје циљеве, проширите свој ум и будите успешни! Студирајте бизнис, менаџмент или туризам у пословној школи број један у Мађарској! 78% наших студената добија понуду за посао пре дипломирања. Придружите се 18.000 студената из 83 земље и стекните најбоље искуство у свом животу!

  • Budapest, Мађарска

  Mađarski univerzitet sportskih nauka jedan je od najstarijih, najuspešnijih i profesionalno priznatih univerziteta za obrazovanje i sportske nauke u centralnoj Evropi. Izuzetno poštujemo i cenimo svoju zaostavštinu, čuvamo svoju tradiciju i kontinuirano istražujemo inovativne metode u obrazovanju i istraživanju. Ovo poslednje ispunjava očekivanja 21.

  • Nyíregyháza, Мађарска

  Univerzitet u Niiregihaza jedna je od izvanrednih institucija univerziteta primenjenih nauka u zemlji, gde se istraživanje, visokokvalitetno obrazovanje i lična pažnja kombinuju sa odličnom infrastrukturom.

  • Miskolc, Мађарска

  Основан 1735. године, као институт за обуку стручњака за рударство и металургију, који је служио као узор многим политехничким институтима у свету, University of Miskolc је одувек заузимао значајно место у култивацији наука, у стручном образовању и обуци. Током последњих неколико деценија 20. века, Институција се развила у пуноправан живописни универзитет са традиционална три техничка факултета (науке о Земљи, науке о материјалима, машинство и информатика) и новим факултетима економије, права, уметности и Хуманистичке науке, здравствена заштита и музика, такође курсеви континуираног образовања или више стручне обуке. Универзитет има око 10.000 студената и близу 600 академског особља уз помоћ приближно једнаког броја техничких и административних радника.

  • London, Уједињено Краљевство
  • Helsinki, Финска
  • + 5 više

  Programi EIT digitalne letnje škole otvoreni su za prvostupnike i master studente, mlade profesionalce i druge koji žele duboko zaroniti u nove digitalne tehnologije, naučiti kako pretvoriti tehnologiju u posao i na kraju pokrenuti duboke tehnološke startupe. Učite od fakulteta i osoblja naših vrhunskih tehnoloških partnerskih univerziteta u EU. Steknite praktično iskustvo kroz slučajeve kompanija, rad na projektu i saradnju. Školarina po konkurentnim cenama. Zabavite se sastanak i umrežavanje sa istomišljenicima iz celog sveta!

  • Sopron, Мађарска

  Главни циљеви University of Sopron су даље повећање својих истраживачких способности и промовисање интернационализације. Универзитет намерава да понуди више студијских програма кроз наставу на енглеском језику.

  • Budapest, Мађарска

  Узимајући у обзир и своје правне претходнике, Óbuda University је институција стара 140 година. Данас је то кључни играч у мађарском високом образовању и водећа пракса оријентисана институција која пружа техничко образовање у Мађарској, где више од 12.000 студената наставља своје студије. 1. јануара 2010. Óbuda University је основан као правни следбеник Будапест Тецх. Óbuda University карактерише неговање традиције и праћење напретка и развоја. Од августа 2021. Óbuda University ради под новим условима, у флексибилнијем оквиру. Фондација Рудолф Калман за Óbuda University даје све од себе да омогући Универзитету да пружи квалитетне и конкурентне компетенције и могућности за студирање својим студентима у областима техничких, ИТ, природних и економских наука и обуке наставника. "Ми претварамо идеје у инжењеринг." Као универзитет заснован на пракси, нуди читав низ академских програма на мађарском и енглеском језику. Програм обухвата 4 високошколска стручна усавршавања, 17 додипломских програма, 11 мастер програма, 3 докторска програма као и специјализацију у редовном, вечерњем и на даљину. Студенти ОУ имају прилику да спроводе основна и примењена истраживања у више области како би одговорили на изазове индустрије 4.0 иу складу са универзитетском стратегијом, која се првенствено заснива на четири стуба: роботици, здравственој информатици, вештачкој интелигенцији и сајбер безбедности, која се преплиће. целокупна инжењерска палета од области класичне електротехнике, машинства, архитектуре до креативне индустрије. О квалитету образовања говори и чињеница да Установа поседује сертификат о квалитету према захтевима ИСО стандарда и да је освојила највише признање, Награду за квалитет високог образовања. Према Универзитетима земаља у развоју, ранг листа Тимес Хигхер Едуцатион Óbuda University је рангиран између 351-400. у 2022.

  • Budapest, Мађарска

  Од школе која је основана 1991. године као први приватни високошколски факултет у Централној Европи, Интернатионал Бусинесс Сцхоол је прерасла у заиста модерну и динамичну пословну школу. Поносни смо што радимо у сарадњи са престижним британским универзитетом, Универзитетом у Буцкингхаму, који је најбоље рангиран по запошљивости дипломаца и који води Британску националну анкету студената у задовољству студената.

  • Budapest, Мађарска

  Wekerle Business School - као престижна образовна институција - сматра своју мисију да пружи изванредно образовање у оквиру болоњског система. Његов циљ је стварање услова за образовање који унапређују академски и лични развој ученика обједињавањем академског знања на високом нивоу са практичним образовањем, заснованим на корпоративним партнерствима изван институције.

  • Budapest, Мађарска
  • Székesfehérvár, Мађарска

  Kodolanyi Janos University (KJU) је непрофитна универзитетска установа акредитована од државе, академски програми у областима туризма и угоститељства, пословног управљања, масовних медија и комуникација, друштвених наука, историје, културе и студија језика. Осим академских програма, КЈУ нуди и широк спектар пост-секундарних, ЛЛП курсева за тренере и приправнике, као и међународне семестре, летње курсеве, студијска путовања и програме стажирања.

  • Paris, Француска
  • Angers, Француска
  • + 6 više

  ЕССЦА је глобална пословна школа са три круне. Ми смо будући ствараоци, оснажујући и надахњујући наше етички расположене студенте да изразе свој таленат. ЕССЦА је место где одговорни лидери развијају вештине критичког и креативног размишљања да би се истакли у неким од најдинамичнијих сектора савременог пословања.

  • Budapest, Мађарска
  • Baja, Мађарска

  University of Public Service (Лудовика - УПС) једина је институција у Мађарској која нуди програме студија јавних служби са свеобухватним приступом усредсређеним на потребе владе. Обучава следећу генерацију стручњака и вођа војске, спровођења закона, јавног управљања и међународних послова. Специјализовани факултет на Универзитету покрива област наука о води, што је актуелно питање за будућност целе међународне заједнице. Стога наш Универзитет делује у сарадњи са националним актерима и међународним актерима.

  • Budapest, Мађарска

  Semmelveis Univerzitet je vodeća institucija visokog obrazovanja u Mađarskoj i centralnoevropskom regionu u oblasti medicine i zdravstvenih nauka. Njegova glavna posvećenost zasniva se na integritetu obrazovanja, istraživanje i lečenje, što čini Semmelveis Univerzitet međunarodno poznati centar znanja. Univerzitet je među prvih 250 univerziteti u svetu u Times Higher Education (IL) 2023 svetska rang lista, što ga čini najviše rangirana mađarska visokoškolska ustanova.

  • Budapest, Мађарска

  Mekdanijel koledž Budimpešta kampus je registrovan u Mađarskoj kao inostrana institucija visokog obrazovanja uz dozvolu mađarskog ministra prosvete. Za liberalne umetnosti orijentisane studente, nudi standardni američki četvorogodišnji dodiplomski program u Mađarskoj sa diplomom diplome umetnosti, važi za SAD i EU.