Keystone logo
Малезија

Najbolji univerziteti za MBA Programi u Малезија 2024

Broj institucija: 118
  • Petaling Jaya, Малезија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Малезија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Petaling Jaya, Малезија

  Добродошли на Универзитет Сунвеј, један од водећих приватних универзитета у Малезији, који је строго непрофитна институција и посвећен квалитетном образовању, подршци предузећу и предузимању истраживања фокусираних на кључне глобалне проблеме. Универзитет има оцену малезијске владе са 5 звездица „одличан“ (у најновијој вежби процене Сетаре), и један је од само једанаест универзитета у Малезији којима је додељен специјални статус „Премијер универзитета за дигиталну технологију“. Развили смо блиску сарадњу са многим водећим међународним универзитетима, укључујући Универзитет Харвард и Универзитете у Оксфорду и Кембриџу. Неки професори из овог другог имају истакнуте посете држећи повремена предавања нашем универзитету и широј заједници Сунваи Цити-а кроз нашу серију јавних предавања Јеффреи Цхеах Истакнути говорници. Они су названи по оснивачу Сунваи Цити-ја и Универзитета, Тан Сри Јеффреи Цхеах-у, који је такође председник Сунваи Гроуп-а, једног од водећих индустријских конгломерата Малезије и програмера Сунваи Цити-ја. Имамо веома блиске односе са Универзитетом Ланкастер у Великој Британији, омогућавајући нашим студентима на многим програмима да се такође квалификују за Ланкастерске дипломе.

  • Sharjah, Уједињени Арапски Емирати
  • Oman Online, Оман
  • + 7 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Малезија

  Од свог оснивања 1983. године, Methodist College Kuala Lumpur (МЦКЛ) основао је Методистички савет за образовање. Наш кампус је стратешки успостављен у срцу Куала Лумпура.

  • Shah Alam, Малезија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Малезија

  Универзитетски колеџ ПЈ Хеалтхцаре (КПЈУЦ) (раније познат као ПНЦ Интернатионал Цоллеге оф Нурсинг анд Хеалтх Сциенцес) је подружница КПЈ Хеалтхцаре Берхад, кључног приватног пружаоца здравствених услуга. Основан 1. априла 1991. године, КПЈУЦ је од самог почетка био у праву, прогресивна и предузетничка институција високог образовања са међународном визијом, постављајући студенте у срж свега што ради.

  • Petaling Jaya, Малезија

  Наше путовање као Колеј Сваста Бандар Утама (КСБУ) започело је 1990. године у 6 јединица четвороспратних продавница у Дамансара Уптовн, Дамансара Утама, Петалинг Јаиа док смо чекали завршетак нашег специјално изграђеног сталног кампуса у Бандар Утама, новог и успешно насеље мешовитог развоја у Петалинг Џаји. Након пресељења у наш стални кампус, КБУ је променио име у КБУ Интернатионал Цоллеге. 2015. године смо уздигнути на универзитетски колеџ и преименовани у Фирст Цити Университи Цоллеге (Фирст Цити УЦ).

  • Ipoh, Малезија

  Верујемо да појединци поседују таленте као и способности и ако их негују, образују и обучавају путем отвореног преноса знања из било које културе или цивилизације на свету, моћи ће да играју улогу у развоју себе, друштва и нације. На основу ове филозофије, желимо да произведемо професионалне и полупрофесионалне дипломце са академском изврсношћу, високим етичким и моралним вредностима.

  • Alor Gajah, Малезија

  Лого Kolej Universiti Agrosains (УЦАМ) инспирисан је са три (3) листа која симболизују зрелост. Распон од три (3) боје је обично прогресивна промена у процесу развоја.

  • Kampung Kuala Muda, Малезија

  Као нишки колеџ, јединствени приступ МЕРИТУС-а образовању је пружање практичне и ефикасне мешавине традиционалног, модерног и искуственог учења како би се обезбедио успех. За разлику од других колеџа који се фокусирају само на академике, МЕРИТУС је посвећен стварању добро заокружених дипломаца, способних да удовоље захтевима данашњих послодаваца, усађених у врлине успеха и тражених од највиших организација након завршетка студија.

  • Puchong, Малезија

  Министарство високог образовања (МОХЕ), оцењено универзитетом са 5 звездица (одличним), МАЛАИСИА Бинари Университи је један од најугледнијих и најцењенијих универзитета за образовање у области менаџмента, информатике и предузетништва у Азији. Универзитет нуди врхунске програме на нивоу доктора наука, мастер студија и нежења који су међународно признати од стране Асоцијације универзитета ЦоммонВеалтх (АЦУ, УК), Међународне асоцијације универзитета (ИАУ, Француска), НАРИЦ (УК) и Малезијског квалификационог тела (МКА) .

  • Petaling Jaya, Малезија

  Дух даривања увек је био у нашим зидовима. Схватамо важност преношења знања будућим генерацијама - баш као што су наши суоснивачи своје знање печења први пут пренели локалној заједници пре више од 40 година, и ми сада радимо исто, а заправо и више, поткрепљени акумулацијом искуства током деценија.

  • Ipoh, Малезија

  Quest International University Перак (КИУ) (ДУ021 (А)) приватни је и свеобухватан универзитет вођен истраживањем, основан у малезијској држави Перак према Закону о високим образовним институцијама 555. КИУ је почео са радом 2011. године и у власништву је Глобал Интегратед Траининг Ассоциатес Сдн Бхд (раније познат као Блаир Едуцатион Сервицес Сдн Бхд).

  • Kuantan, Малезија

  У јулу 2016. године, Видад Бусинесс Гроуп је купила универзитетски колеџ Схахпутра, а универзитет је сада назван Widad University College (ДКУ015 (Ц)). Видад значи љубав, бригу и пријатељство. Име носи карактеристике жеље за вођством и независности.