Keystone logo
Сингапур

Najbolji univerziteti za MBA Programi u Сингапур 2023

Broj institucija: 64
  • Madrid, Шпанија
  • Amsterdam, Холандија
  • + 8 više

  IE Univerzitet je vrhunski međunarodni univerzitet u Španiji sa kampusima u Madridu i Segoviji. Prepoznat kao jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u svetu, IE oblikuje lidere koji pokreću inovacije i promene u organizacijama, pružajući okruženje za učenje u kojem tehnologije i raznolikost igraju ključnu ulogu u negovanju globalne vizije, preduzetničkog načina razmišljanja i humanističkog pristupa.

  • 463, Сингапур

  SUSS pruža primenjeno obrazovanje koje cilja kako sveže napuštene škole, tako i odrasle učenike, u domenu društvenih nauka, i discipline koje imaju snažan uticaj na razvoj čoveka i zajednice.

  • Lille, Француска
  • Nice, Француска
  • + 3 više

  EDHEC Business School priprema međunarodne talente za globalne karijere. Poznata po našoj akademskoj izvrsnosti i vrhunskom poslovnom obrazovanju, naša misija je pripremiti lidere za uspeh u izazovnom poslovnom okruženju koje zahteva okretnost, inovacije i društvenu odgovornost. Bliski odnos EDHEC-a sa globalnim preduzećima omogućava nam da ponudimo jedinstvene uvide i mogućnosti našim studentima i da pružimo transformaciono poslovno obrazovanje gde je merenje našeg uspeha uspeh naših diplomaca.

  • Lausanne, Швајцарска
  • Singapore, Сингапур
  • + 1 više

  EHL Hospitaliti Business School, osnovana 1893. godine kao Ecole Hoteliere de Lozana, pionira metode švajcarskog ugostiteljskog obrazovanja i postavlja standarde izvrsnosti. Danas EHL kombinuje švajcarske vrednosti akademske strogosti i industrijske prakse sa kreativnošću i inovacijama za stepene upravljanja ugostiteljstvom usmerene na kupca koji pripremaju diplomce da vode budućnost i upravljaju sa poštovanjem i empatijom.

  • Singapore, Сингапур

  Asian International College (АИЦ) настоји да се повеже са заједницом глобалних грађана који деле партиципативни приступ учењу и заинтересовани су да буду лидери данашње економије знања како би били спремни за будућност. Ученици се придружују програмима АИЦ -а не само да би били „поучени“ већ да размишљају, учествују и стварају.

  • Singapore, Сингапур

  Singapurski institut za menadžment (SIM) jedna je od vodećih institucija za obrazovanje i cjeloživotno učenje u regionu, prepoznata po osnaživanju pojedinaca i preduzeća da napreduju kroz životne faze kroz učenje. Kroz iskorištavanje novih znanja, veština i tehnologije, SIM pruža iskustva učenja zasnovana na veštinama koja omogućavaju studentima, profesionalcima i preduzećima da uče za život i napreduju za život.

  • Singapore, Сингапур

  Duke-NUS Medical School основана је кроз значајну сарадњу између две институције светске класе: Универзитета Дјук и Националног универзитета Сингапура (НУС), са циљем пружања иновативног образовања и утицајних истраживања која унапређују медицинску праксу у Сингапуру и шире .

  • Singapore, Сингапур

  Основана 2005. године, Школа за физичке и математичке науке (СПМС) је школа на Колеџу за науку на Технолошком универзитету Нанианг. Нудимо додипломске БСц (Хонс) програме и постдипломске програме у три основна подручја: Хемија и Биолошка хемија; Математичке науке; и Физика и примењена физика

  • Singapore, Сингапур

  Више од 50 година, НУС пословна школа нуди ригорозно, релевантно и наградно пословно образовање изврсним студентима из целог света. Основана исте године када је Сингапур стекао независност, НУС Бусинесс Сцхоол данас је међу водећим светским пословним школама. Карактеристичан је по томе што нуди најбоље од светског пословног знања са дубоким азијским увидима, припремајући студенте да воде азијска предузећа до међународног успеха и помажући глобалним предузећима да успеју у Азији.

  • Singapore, Сингапур

  Rutgers Business School Asia Pacific је подружница Рутгерс-а, Државног универзитета у Нев Јерсеи-у (САД). Рутгерс нуди високо рангиране програме извршног магистра пословне администрације (ЕМБА) и магистра наука из области управљања ланцем снабдевања (МС СЦМ) талентованим професионалцима у Сингапуру. Поред програма ЕМБА и МС СЦМ, нудимо отворени упис и прилагођене програме извршног образовања за појединце и корпорације.

  • Singapore, Сингапур

  National University of Singapore (НУС), рангиран на 1. месту у Азији и на 11. месту у свету (КС Глобал Ворлд Ранкинг 2021) је водећи универзитет у Сингапуру. НУС нуди глобални приступ образовању, истраживању и предузетништву, са фокусом на азијске перспективе и стручност. Имамо 17 факултета у три кампуса у Сингапуру, као и 12 универзитетских колеџа НУС -а широм света. Наш мултидисциплинарни приступ образовању, истраживању и предузетништву у стварном свету омогућава нам блиску сарадњу са индустријом, владама и академским круговима ради решавања кључних и сложених питања релевантних за Азију и свет.

  • Singapore, Сингапур

  Све је почело 1925. године оснивањем компаније Ембри-Риддле на аеродрому Лункен у Синсинатију у Охају. Затим је следећег пролећа компанија отворила ваздухопловну школу Ембри-Риддле. Оно што је почело као једноставан план обуке пилота авиокомпаније еволуирало је у поуздан универзитет 1970. Данас, Ембри-Риддле Ворлдвиде Цампус управља глобално признатим системом учења који користи инструкције путем интернета и лицем у лице и мрежу образовних објеката дизајнираних да подржавају напредовање студената у САД-у, широм света и сада у Сингапуру.

  • Singapore, Сингапур

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Сингапур

  На Лондонској школи за бизнис и финансије (ЛСБФ) у Сингапуру, успех меримо утицајем који наши студенти, факултети и бивши студенти имају у региону. Награђен за изврсност у наставном плану и оцењивању на наградама Едуцатион Инвестор Асиа Авардс 2018, ЛСБФ у Сингапуру пружа студентима потребно знање и вештине кроз шест јединствених ентитета за учење - Школу професионалног образовања, Пословну школу, Угоститељску школу, Школу енглеског језика, Кинеско пословно одељење, као и Извршни развој и мрежна јединица.

  • Tokyo, Јапан
  • Singapore, Сингапур

  Waseda Business School (ВБС) има за циљ да подржи оне који теже ка искораку у својој каријери и оне који планирају да започну нову каријеру студирањем у пословној школи. Наше друштво данас пролази кроз брзе промене. Свет се глобализује, нове технологије се сукцесивно појављују, а тржиште се мења. За опстанак у глобалном конкурентском окружењу неопходно је познавање менаџмента глобалног стандарда.