Keystone logo
Pronađite svoj Dual Stepen

Find Iour Dual Stepen MBA

Šta proučavati
Gde studirati

Programi dvojnih diploma

Dvostruki stepen MBA ili EMBA omogućava studentima da kombinuju poslovnu diplomu sa različitim diplomskim studijskim programom. Neki primeri drugih disciplina u kojima učestvuju studenti programa Dual Degree su inženjering, pravo, javno zdravstvo, zdravstvena administracija, bio-medicina, socijalni rad, ekonomija i medicinska sestra. MBA Dual Degree programi često traje manje godinu dana da završi nego ako student je sprovodi oba stepena odvojeno, ali ovaj vremenski okvir varira u zavisnosti od programa i univerziteta. Nastavljajući MBA Dual Stepen može biti rigorozna i izazovna, ali rezultati mogu biti veoma korisno i profesionalno i lično. Raznolikost različitih programa dvostrukog stepena može biti neodoljiva - ne dozvolite da vas to zaustavi! Započnite pretragu gledajući najpopularnije poslovne dvostruke stepene navedene u nastavku.

Najbolji programi dvojnih diploma

Dvojne diplome su u ponudi u velikom broju različitih polja. Pogledajte neke od najpopularnijih diploma poslovanja ispod!

Najbolji gradovi za sticanje dvojne diplome

Ima puno dvojnih diploma u ponudi u nekima od najbolje rangiranih poslovnih škola i univerziteta u gradovima navedenim ispod:

Novo dodani programi