Keystone logo
EMBA

Pronađite EMBA program

Šta želite da studirate?
Gde želite da studirate?

EMBA (Ekecutive MBA) je postdiplomski stepen u biznisu koji je dizajniran za profesionalce sa značajnim radnim iskustvom. EMBA programi pružaju studentima znanje i veštine da napreduju u svojoj karijeri, često na izvršne rukovodstvo i rukovodeće pozicije. Većina EMBA programa može biti završena za manje od 2 godine i dizajnirani su tako da studenti mogu zaraditi diplomu dok nastavljaju da rade. Ovo je važan deo EMBA programa jer studenti mogu da donesu svoje znanje na radnom mestu u okruženje za učenje.

Studenti koji zarađuju svoju EMBA dolaze iz privatnog, neprofitnog i vladinog sektora i iz mnoštva industrija. Mnogi univerziteti koji nude EMBA programe takođe nude ovaj stepen kroz učenje na daljinu. Kurs za EMBA stepen će uključivati osnove poslovanja, kao što su finansije, marketing, i računovodstvo, i može uključivati naglasak na liderstvo i upravljanje u različitim poslovnim sektorima.

Raznolikost različitih EMBA programa može biti neodoljiva - ne dozvolite da vas to zaustavi! Započnite pretragu gledajući najpopularnije EMBA programe navedene u nastavku.

Novo dodani programi