Keystone logo
Find Iour MBA

Pronađite svoj MBA

Šta proučavati
Gde studirati

MBA programi

Masterof Business Administration (MBA) je postdiplomski stepen koji se dodeljuje studentima koji su savladali studij biznisa. MBA programi se smatraju među najprestižnijim na svetu. Studenti MBA programa proučavaju teoriju i primenu principa poslovanja i upravljanja. MBA programi opremiti studente sa znanjem koje se mogu primeniti na različitim stvarnim svetskim poslovnim situacijama.

MBA može dodati dodatnu konkurentsku prednost bilo kom profesionalnom rezimeu - da li dolazite direktno iz dodiplomske diplome ili su radni profesionalac. MBA programi u međunarodnom biznisu, MBA programi u HR, MBA programi u finansijama, MBA programi u menadžmentu, MBA programi u IT, MBA programi u marketingui još mnogo toga se primenjuju na različite poslovne oblasti. MBA programi će imati koristi profesionalcima koji traže zaposlenje u javnom, neprofitnom i privatnom sektoru, ili čak poslovno vlasništvo.

Veliki broj različitih MBA programa može da bude opterećujuć- ne dozvolite da vas to zaustavi! Započnite svoju potragu pregledajući najpopularnije MBA programe navedene ispod.