Keystone logo
Find Iour MBA

Pronađite MBA program

Šta želite da studirate?
Gde želite da studirate?

Master of Business Administration (MBA) je postdiplomski stepen koji se dodeljuje studentima koji su savladali studij biznisa. MBA programi se smatraju među najprestižnijim na svetu. Studenti MBA programa proučavaju teoriju i primenu principa poslovanja i upravljanja. MBA programi opremiti studente sa znanjem koje se mogu primeniti na različitim stvarnim svetskim poslovnim situacijama.

MBA može dodati dodatnu konkurentsku prednost bilo kom profesionalnom rezimeu - da li dolazite direktno iz dodiplomske diplome ili su radni profesionalac. MBA programi u međunarodnom poslovanju, MBA programi u HR, MBA programi u finansijama, MBA programi u menadžmentu, MBA programi u IT, MBA programi u marketingu i još mnogo toga se primenjuju na različitim poslovnim oblastima. MBA programi će imati koristi profesionalcima koji traže zaposlenje u javnom, neprofitnom i privatnom sektoru, ili čak poslovno vlasništvo.

Raznolikost različitih MBA programa može biti neodoljiva - ne dozvolite da vas zaustavi! Započnite pretragu gledajući najpopularnije MBA programe navedene u nastavku.

Novo dodani programi