Keystone logo

Filteri

 • Studije Poslovanja
 • Digitalni posao
Polja studija
 • Studije Poslovanja (15)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

15 MBA Programi u Digitalni posao 2024

  MBA Programi u Digitalni posao

  Koncept digitalnog poslovanja odnosi se na primenu digitalnih tehnologija kako bi se poboljšale ponude kompanije, interakcije sa klijentima i interni procesi. Cilj projekta je da se stvori dodatna vrednost korišćenjem tehnologije za inovacije poslovnih modela, poboljšanje korisničkih iskustava i podršku osnovnim operacijama.

  Digitalna poslovna diploma vas uči veštinama i znanjima potrebnim za rad u digitalnom svetu koji se brzo menja. Naučićete osnovne poslovne teme kao što su računovodstvo, finansije, marketing i menadžment, kao i tehničke veštine iz informatike, web razvoja i analize podataka.

  Takođe ćete steći razumevanje za tehnologije i alate koji se koriste za kreiranje digitalnih proizvoda i usluga, kao i strategije njihovog korišćenja. Sa ovom diplomom, bićete spremni da razumete i primenite nove tehnologije u poslovnom kontekstu, što je ključno za napredovanje u današnjoj ekonomiji.

  Sa diplomom iz digitalnog poslovanja možete da radite u oblastima kao što su digitalni marketing, web razvoj, analiza podataka, e-trgovina i još mnogo toga. Moći ćete da iskoristite svoje znanje da kreirate nove ideje za preduzeća i organizacije. Možda čak započnete sopstveni biznis ili postanete preduzetnik.