Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 13 Studije Poslovanja  (EMBA) Programi u Шпанија 2023

13 EMBA Programi u Шпанија 2023

Pregled

ЕМБА Шпанија програм ће понудити студентима квалитетно образовање са високим стандардима у различитим културе. Шпанија је једна од најугледнијих земаља у Европи и могу да помогну студентима да изграде велике професионалне мреже.

ЕМБА Шпанија је дизајниран за оне који тренутно раде у струци посао који желе да унапреде своје каријере. Сарадње између студената, факултета, а компанија је важна за успех многих ЕМБА Шпаније програма. ЕМБА Шпанија ће се састојати од ригорозних курс, студије случаја, истраживања, групни рад, и семинарима. Студенти спроводи ЕМБА Шпанија не само да ће добити јаку основу у пословању, али ће се фокусирати на аспекте менаџмента, као што су водећи у мења пословном окружењу, подстицање друштвене одговорности, доношењу стратешких одлука, као и подстицање иницијативе и иновације. Студенти ће научити једни од других као што су доведу своје јединствена искуства за сто.

Размислите ЕМБА Шпанија ако желите да дате своје каријере подстицај. Померајте се кроз опције испод и наћи ЕМБА Шпанија програм за Вас!

Pročitajte više

Filteri

  • EMBA
  • Шпанија
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije