Keystone logo

8 EMBA Programi u Аустрија за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
  • Аустрија
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Аустрија

Пословних људи широм света траже начине да унапреде своје ситуације, као и ситуације њихових компанија. ЕМБА Аустрија програми дају стручњаци способност да расте лично, професионално, и академски. ЕМБА Аустрија програми су дизајнирани да раде око заузет распоред рада директора, формирање програме који се академски теорија, искуство ЕМБА професора, као и праксе из текућих организационих операција. Комбинација тих елемената даје ЕМБА Аустрија студентима спектар различитих схватања и искуства да формулише нове методе о томе како најбоље да се побољша сопствени бизнис и каријеру.

ЕМБА Аустрија студенти морају да имају завршен додипломски степени, по могућству у области пословања. Кандидати морају да постигну минимум дипломске резултат програма тестирања и професионалног искуства у пословима везаним области.ЕМБА Аустрија програми постоје за професионалце свих врста и може бити укалупљена да испуне наставни план и програм распореда и треба да створи оптималне искуство дипломирани.

ЕМБА Аустрија студенти су уроњени у један од најпознатијих историјских и престижни културама Европе као што су припреме за будућност у локалном и глобалном пословном праксом. Пронађите прави програм и локацију за ЕМБА данас Аустрији!