Keystone logo

8 EMBA Programi u Беч, Аустрија за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
  • Аустрија
  • Беч
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Беч, Аустрија

Беч, престоница Аустрије, је врхунски избор за многе пословне професионалце који желе да унапреде своје образовање и каријеру. ЕМБА у Бечу нуди велики број професионалних развојних могућности и представља одличан начин да се прошири и ојача професионалну мрежу која може да садржи Европу. Постоји такође много могућности да искусе културу међу разним музејима, концертима, и позоришта, пружа богат и добро заокружен академско искуство.

ЕМБА у Бечу програми су структурирани за тренутним пословним професионалцима који желе да напредују на извршним позицијама вођства, а потребно је на постдипломском пословно образовање да то учине. Учесници су зарађивали свој ЕМБА у Бечу ће добити јаку основу у пословним принципима док се фокусира на лидерство и управљање. ЕМБА у Бечу учесници обично дозвољава да настави да ради са минималним ометањем њихове каријере.

Крећите се кроз програме испод да бисте пронашли ЕМБА у Бечу.То може да буде следећи корак ка вашим личним и професионалним циљевима!