Keystone logo

2 EMBA Programi u Белгија за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

EMBA Programi u Белгија

ЕМБА Белгија ученици ће развити аналитичке способности и основне менаџерске вештине да се култивишете и расте у правцу побољшања пословне будућности у један од многих ЕМБА Белгије програма. Тимски рад, лидерство и вештине ефикасне комуникације су на челу програма фокуса као ЕМБА Белгија ученици раде са другим кандидатима из целог света да расте и лично и професионално. Студенти деле анализа вештине кроз модуле као што су управљање финансије, Управљање операције, и управљање пројектима. Циљ сваког ЕМБА Белгија програма је да се користе ови модули и бити у стању да их примењују према стварном животу и сложених организационих проблема који се могу појавити у будућности.

ЕМБА Белгија студенти уроњен у култури, богате историје и трговине, пружајући велики окружење за умрежавање са који траже посао и за будуће пословање у Белгији.ЕМБА Белгија програми постоје за професионалце било који посао у позадини и наставни план и програм може да се обликовала у сусрет потребама распоред, без прекида у каријери.

Почнете претрагу сада ЕМБА Белгија програм који ради најбоље за вас!