Keystone logo

3 EMBA Programi u Finansijski menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • EMBA
 • Studije Ekonomije
 • Finansije
 • Finansijski menadžment
Polja studija
 • Studije Ekonomije (3)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  EMBA Programi u Finansijski menadžment

  Мастер за пословну администрацију је одлична опција за појединце који желе да брину своје каријере на менаџерске позиције. Студенти МБА-а презентирају сценарије реалног живота који их могу припремити за брзо напредовање на радном месту. Као резултат тога, дипломци МБА настављају да буду на високој потражњи због скупова вештина које су стекли у овим програмима.

  Шта је МБА у финансијском менаџменту? Ово је степен намењен професионалцима који раде у финансијским областима својих организација и желе да повећају своје знање о најновијим алатима и техникама у сектору финансијског управљања. Ова врста дипломе може припремити дипломце на извршним руководећим позицијама. Студенти могу уписати предмете који се баве темама као што су стратешко управљање, маркетинг, управљање пројектима и рачуноводство.

  Студенти који су заинтересовани за МБА у финансијском менаџменту могу очекивати развој стратешког размишљања и финансијских вештина које се могу искористити за побољшање њиховог личног управљања временом и новцем. Унапређене вештине решавања проблема могу их позиционирати за више могућности вишег нивоа и веће плате на послу.

  Трошкови МБА-а варирају у зависности од школе и врсте понуђеног програма. Студенти који су заинтересовани треба да буду сигурни да истражују доступне програме који спадају у њихове финансијске могућности.

  Бројне могућности постоје за дипломце који имају МБА у финансијском менаџменту. Неке од ових позиција могу укључивати финансијског аналитичара, менаџера сектора финансија, инвестиционог банкара и главног финансијског службеника. Дипломци могу изабрати да раде за међународне корпорације, државне организације или непрофитне организације. Неки људи такође одлучују да раде као консултанти или предузетници. Због тога што је напредни степен, МБА може такође припремити дипломце за докторске програме.

  Програми МБА у финансијском менаџменту могу се наћи на универзитетима широм свијета. Студенти који су заинтересовани да похађају диплому треба да траже програм који одговара њиховим потребама и распореду. Часови се могу узимати у различитим форматима укључујући пуно радно време, скраћено радно време, особу или онлине. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.