Keystone logo

18 EMBA Programi u Париз, Француска за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
  • Француска
  • Париз
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Париз, Француска

Париз је један од најдинамичнијих градова у свету. Одличне образовне институције, богате историје и културе, као и чиста жалбу града, чине га привлачном за многе студенте који желе да продубе своје образовање и каријеру.

ЕМБА Паризу програми су дизајнирани за професионалце са искуством менаџмент желе да унапреде своје каријере до извршне лидерство и руководеће позиције. Многи од ЕМБА Париза програми имају међународни фокус, пружајући студентима вештине неопходне да води и управља у стално расте, стално мења, повезаних глобалном тржишту. Студенти у ЕМБА Паризу програми ће имати користи од огромне мреже стручњака и професионалаца у области која обухватају широм Европе. Кључна компонента ЕМБА Париза програма је интеграција професионалног искуства са окружење за учење, унапређење програма са много различитих перспектива студената.

Ако ЕМБА Паризу звуци интереса за вас, онда погледајте кроз опције испод и да следећи корак ка вашим личним и професионалним циљевима!