Keystone logo

7 EMBA Programi u Јужноафричка Република за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
  • Јужноафричка Република
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Јужноафричка Република

Јужноафричка Република је постала економска сила за све Африке, што је одлична локација за висок квалитет и награђивања ЕМБА програма. Пословни програми у Јужној Африци имају дугу историју и наставља да расте, што још више вредности степена из Јужне Африке. Студенти спроводи ЕМБА Јужној Африци присуствују многи светски образовним институцијама, као и да искористе лепоту пејзажа и културе.

ЕМБА Јужној Африци програми се "хандс-он" приступ, наглашавајући примена теорије до праксе. Студенти ЕМБА Јужној Африци добити јаку основу бизнис кроз језгро часове док се фокусира на ИТ-а, глобализације, етика, менаџмент, и лидерства. Студенти који се баве ЕМБА Јужној Африци су често текуће пословне професионалце који раде да повећају своју каријеру на следећи ниво извршних вођства.

Ако сте у потрази за академски изазовном и подстицајном окружењу, онда ЕМБА Јужној Африци може бити програм за вас. Погледајте кроз опције испод!