Keystone logo

7 EMBA Programi u Канада за 2024

Filteri

Filteri

 • EMBA
 • Канада
Polja studija
  Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  EMBA Programi u Канада

  Канада је брзо постао међународни економски и привредни центар, привлачећи многе међународне компаније и стручњаке. ЕМБА Канада ће обезбедити студентима вештине, знање и искуство потребно да се даље професионалне каријере.

  ЕМБА Канада је дизајниран за текуће средином каријере професионалаца који траже да се унапреди у извршним и руководећим положајима. Кроз изазовна курсу и интерактивно учење са другим стручњацима и квалитета факултета, студенти ЕМБА Канади дипломирани са солидан бизнис темељ и лидерске способности да уђе у конкурентном глобалном тржишту. Са ЕМБА Канаде, дипломци често иду на каријеру у вишим менаџмент и извршне позиције у малим и великим предузећима.

  Ако тренутно посао професионално и разматрају се вратим у школу, а онда ЕМБА Канаде може бити образовање тражите. Померајте се кроз опције испод и да следећи корак ка својим циљевима!