Keystone logo

4 EMBA Programi u Казахстан за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Казахстан

Казахстан је недавно видела значајан притисак ка пружању академског успеха студентима из унутар и ван земље. Са новим образовним институцијама, раст у међународним програмима размене, као и веће присуство на глобалном тржишту, Казахстан је брзо постао дестинација за студенте из свих крајева света.

Студенти ЕМБА Казахстан су средином каријере професионалаца који траже да би напредовали у горњем менаџмента и водеће позиције извршне власти. ЕМБА Казахстан програми су дизајнирани за студенте да наставе да раде, а спроводи њихов степен. Ово допуњује курсу као ЕМБА Казахстан студенти доносе своје професионално искуство у окружење за учење и способни су да примењују бизнис и менаџмент теорију за њихов рад. Студенти ЕМБА Казахстан уче са централне Азије, као и глобалне перспективе од искусних професионалаца који су радили у влади и индустрији.

Ако размишљате ЕМБА Казахстан, онда погледајте доле и пронаћи степен чека за вас!