Keystone logo

Filteri

 • EMBA
 • Studije Marketinga
 • Marketing
Polja studija
 • Studije Marketinga (10)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

10 EMBA Programi u Marketing 2024

  EMBA Programi u Marketing

  ЕМБА је варијација МБА или Мастер оф Бусинесс Администратион. Иако је сличан МБА, ЕМБА може бити погоднији за појединце који су већ запослени али желе да стекну корисније искуство у вези са радом или непосредно промене каријере.

  Шта је ЕМБА у маркетингу? Овај степен је обично дизајниран да покрије многе главне аспекте пословања, са посебним фокусом на маркетинг. Можете научити напредне маркетиншке теорије и технике, као и како их примијенити на пословне ситуације у стварном свијету. Овај степен може вам дубље разумети не само маркетинг, већ и друге свеобухватне пословне теме које могу бити корисне на многим различитим пословним позицијама.

  Познавање начина на који се маркетинг користи у свакодневном животу може вам помоћи да донете одлуке у одлучивању када одлучите нешто да купите. Зарање ове дипломе може вам такође дати корисне лидерске способности и помоћи вам да постанете ефикаснији у комуникацији с другима.

  Приликом покушаја планирања трошкова зарађивања степена, може бити корисно прегледати неколико различитих фактора. Размотрите где планирате завршити курсеве и да ли испуњавате све неопходне предуслове.

  Маркетиншке вјештине могу се примијенити на многе различите аспекте пословања, а са ЕМБА можете се квалификовати за многе позиције на високом нивоу. Нека обична занимања за људе са овим степеном могу укључити менаџер развоја пословања или директор маркетинга (познат и као менаџер маркетинга). Такође можете истражити могућност да постанете менаџер продаје или менаџер бренда који је задужен за руковање важним аспектима компаније за коју радите.

  Без обзира да ли сте заинтересовани да завршите диплому у физичкој школи или на мрежи, требало би да постоји низ избора. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.