Keystone logo

2 EMBA Programi u Studije Marketinga Marketing Marketing i Prodaja 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
  • Marketing i Prodaja
Polja studija
  • Studije Marketinga (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Studije Marketinga Marketing Marketing i Prodaja

ЕМБА или Извршни магистар за пословну администрацију представља варијанту МБА-а која се обично односи на појединце који већ имају пуно радног искуства у области пословања. Може бити најбоље за људе који желе да промене каријеру или напредују у свом тренутном послу.

Шта је ЕМБА у маркетингу и продаји? Овај степен може вам помоћи да стекнете дубинско разумевање уметности маркетинга и продаје производа и услуга. Маркетинг и продаја могу бити витални део пословног света, а тиме што ћете зарадити свој ЕМБА, требало би да постанете боље опремљени да примењујете теорије и принципе пословања у стварном свету. Иако ћете највјероватније бити посебно фокусирани на продајне аспекте, такође можете сазнати много о послу као целини.

Кроз зараду за овај степен, можете стећи знање о томе како продаја и маркетинг раде, што вам може помоћи у доношењу одлука у свакодневном животу. Такође можете постати бољи лидер и научити стратегије за управљање временом на организован и ефикасан начин.

Постоји много фактора који могу утицати на то колико ће коштати ЕМБА. Може бити корисно да размотрите различите опције како бисте видели шта најбоље одговара за вас.

ЕМБА у маркетингу и продаји може отворити пуно врата за вас у пословном свету. Са овим степеном вероватно ћете гледати како да радите за компанију, можда у управном или другом положају на високом нивоу. Могући послови могу бити продавач брендова или менаџер продаје. На једној од ових позиција сте можда одговорни за помоћ компаније у повећању и управљању продајом и приходима. Можете такође бити квалификовани да радите као директор маркетинга или менаџер развоја пословања.

Може бити пуно опција за вас да зарадите свој ЕМБА онлине или у традиционалној школи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.