Keystone logo

10 EMBA Programi u Međunarodna poslovna administracija 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovna administracija
  • Međunarodna poslovna administracija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Međunarodna poslovna administracija

Добијање Мастер пословне администрације може бити одлука која се трансформише у каријери. То је одговарајућа диплома за савремени дан и способна је да отвори могућности за побољшање каријере које може да понуди неколико других акредитива. Без обзира да ли је у академији или у корпоративном свету, имају МБА показивати потенцијалним послодавцима да сте стручњак за одређено подручје студирања.

Шта је МБА у међународној бизнис администрацији? Постдипломски студиј који може припремити студенте да успију као професионалци глобалног бизниса. Већина програма нуди студентима прилику да уче нове језике и културе и постану добро упознати у свим аспектима куповине и продаје на глобалном нивоу. Студенти се могу припремити за глобално тржиште комбиновањем традиционалних пословних курсева са мултикултурном перспективом. Дипломанти су обично спремни да раде у глобалном окружењу и да служе многим културама унутар својих локалних заједница.

Дипломци са МБА из области међународне пословне администрације обично су спремни да преузму глобалну економију. Технике руковођења, способности страних језика и стечене вјежбе могу помоћи ученицима да учествују на глобалним извршним позицијама и подржавају личне потребе.

Трошкови за добијање МБА-а варирају у зависности од установе, а тако ће и дужина програма. Заинтересовани студенти треба да теже свим институцијама које нуде такве програме против својих потреба да пронађу програм који им најбоље одговара.

МБА за међународну пословну администрацију може припремити своје дипломце за извршне лидерске позиције у пословним окружењима гдје је способност да раде у различитим културама од виталног значаја. Конкретно, дипломци могу испунити улоге као менаџери производа, директори продаје, менаџери за развој пословања, менаџмент консултанти и менаџери ланца снабдевања. Неки ученици бирају наставни положај, док други могу одлучити да започну сопствене компаније.

Бројни универзитети широм свијета нуде МБА на програму међународне пословне администрације. Потенцијални студенти могу да полажу редовне или скраћене часове, и могу изабрати између он-персон или онлине опција или комбинације оба. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.