Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 4 Studije Poslovanja  (EMBA) Programi u Menadžment zdravstvene zaštite 2024

4 EMBA Programi u Menadžment zdravstvene zaštite 2024

Pregled

Диплома Екецутиве Мастер оф Бусинесс Администратион је тип напредног степена програма намењен студентима заинтересованим за студирање и рад у исто вријеме. Ова образовна опција може бити одличан начин да стручњаци повећају искуство и стекну критична знања из области пословања.

Шта је ЕМБА у здравству? Менаџмент здравственог система је проучавање надзора и администрације здравствених система, укључујући болнице, медицинске лабораторије, клинике, домове за његу и друге сличне структуре. Овај степен програма је специјално дизајниран тако да нуди студентима алате за управљање, технике комуникације и пословне вјештине потребне за успјешно дјеловање, буџет и снабдевање здравственим услугама. Рад у овој врсти програма може укључивати организационо понашање, вођство, пословну етику, маркетинг у здравству, управљање људским ресурсима, финансијски менаџмент и још много тога.

Научници у области управљања здрављем могу добити мноштво корисних вештина које могу бити корисне за различите индустрије. Многи послодавци сматрају да ови ученици имају јаке комуникацијске вештине, способности за решавање проблема и аналитички смисао.

Трошак зараде ЕМБА може се разликовати у зависности од дужине програма и локације универзитета који нуди. У неким случајевима, студентски послодавац може надокнадити трошкове овог степена. Заинтересоване особе треба да разговарају са супервизорима и канцеларијама за пријем у школу за више информација.

Позиције у управљању здравственом заштитом могу бити високо уносне и испуњавајуће, и постоји широк спектар послова који дипломирани студенти могу наставити. Студент може сматрати да ради као болнички администратор одговоран за несметан рад болнице. Заједничке дужности укључују комплексно буџетирање, запошљавање и поштовање закона. Друге потенцијалне позиције укључују аналитичар за управљање приходима, снабдевач извора, аналитичар за здравствену политику, менаџер информација о здрављу и многи други.

Универзитети широм света нуде ЕМБА степен у управљању здрављем. Природа ових степена често дозвољава ученицима да проучавају близу куће. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • EMBA
  • Zdravstvena zaštita
  • Studije medicine
  • Menadžment zdravstvene zaštite
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije