Keystone logo

7 EMBA Programi u Пољска за 2024

Filteri

Filteri

 • EMBA
Polja studija
  Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  EMBA Programi u Пољска

  Пољска је брзо постао атрактивна локација за стране студенте. Са повећањем страних инвестиција и међународним програмима размене, више људи ће Пољска за образовање, као и пословне могућности. Образовних институција у Пољској расте, нудећи високо цењена програма са професионалним и искусним факултета.

  ЕМБА Пољска је дизајниран за пословне професионалце који желе да унапреде своје каријере до извршне функције руководства. Студенти ЕМБА Пољске програма могу да уче једни од других јер они доносе своју јединствену професионално искуство да окружење за учење. ЕМБА Пољска обезбеђује иновативна наставних метода кроз изазовна курсу, студије случаја, компјутерске симулације, радионице, пројекте, и међународних семинара. Поред стицања темељних принципе пословања, ЕМБА Пољска студенти ће нагласити Лидерство и менаџмент у току студија.

  Ако ово звучи као оно што тражите, онда погледајте кроз ЕМБА Пољска опција испод!