Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Studije Poslovanja  (EMBA) Programi u Португалија 2024

3 EMBA Programi u Португалија 2024

Pregled

Португалија је напорно радила у последњих неколико година да обезбеди висок квалитет академског програма у својим универзитетима и образовним институцијама. Постоји већи број програма који се нуде на енглеском, што је резултирало у све више и више међународних студената избору Португалија као дестинацију за ЕМБА степена.

ЕМБА Португалија је структуриран за пословне професионалце који желе да повећају своје каријере у менаџмент и водеће позиције извршне власти. ЕМБА Португалија студенти ће добити основе пословног знања са нагласком на управљање. Студенти ЕМБА Португал у могућности да изаберете област специјализације, као што су финансије, маркетинг, људске ресурсе, или организационе понашање. Дипломци ЕМБА Португала се очекује да бити у стању да размишљају стратешки и критички у процесу доношења одлука, и да буде ефикасна лидера и менаџера.

Ако ЕМБА Португалија звучи занимљиво за вас, онда погледате кроз опције испод и пронаћи програм за Вас!

Pročitajte više

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije