Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Studije Poslovanja  (EMBA) Programi u Лисабон, Португалија 2023

1 EMBA Programi u Лисабон, Португалија 2023

Pregled

Лисабон је врхунски избор за постдипломске пословне едукације за професионалце из целог света. ЕМБА у Лисабону је одлична прилика за висок квалитет образовања у динамичном и резонантан града. Поред врхунских академских институција, Лисабон има много тога да понуди онима који се одлуче да студирају, раде или живе у овом лепом граду. Са ЕМБА у Лисабону, учесници могу да искусе професионални развој и лични раст.

ЕМБА у Лисабону програми су структурирани за пословне професионалце са радним искуством који траже диплома и напредовања у каријери на горњој управљања и извршним функцијама. ЕМБА у Лисабону програмима пружају образовање у основним принципима пословања као што су маркетинг, финансије, етике, економије, и пословног права, са акцентом на лидерства и стратешког менаџмента. Дипломирани студенти програма може да изгради јаку професионалну мрежу и имају могућности за каријеру у региону тако и глобално.

Дођите кроз ЕМБА у Лисабону програмима испод да бисте сазнали више. Узмимо следећи корак ка вашим циљевима данас!

Pročitajte više

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Samonapredovanje
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija