Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 22 Studije Poslovanja  (EMBA) Programi u Poslovanje 2023

22 EMBA Programi u Poslovanje 2023

overview

Упис у ЕМБА програм може помоћи студентима да изграде на основу знања која су већ стекла кроз неколико година у одабраном пољу каријере. Ова врста програма може унапредити образовање ученика и могла би чак довести до напредовања у каријери у будућности.

Шта је ЕМБА у послу? То је програм напредног степена који подразумева стручност у свим аспектима пословне области, од администрације и људских ресурса до комуникације и стратегије. Курсеви обично покривају широк спектар индивидуалних тема, укључујући теорију управљања, основне пословне праксе, маркетинг и финансије. Програм може укључити и релевантне курсеве опће наставе, као што су писање и рачуноводство, како би се боље припремили студенти за каријере у пословном пољу.

Студенти обично развијају неколико критичних вештина док су уписани у ЕМБА у Бусинесс програм. Одличне лидерске вештине могу помоћи ученицима да успију у области пословања и могу довести до промоције посла и виших плата у будућности. Вјештине критичког размишљања могу омогућити студентима да се крећу по пословним стратегијама, док комуникацијске вјештине корисне су у њиховом личном и професионалном животу.

Док програм ЕМБА обично траје око двије године, цена се разликује међу универзитетима. Локација и постављање трошкова школарине могу утицати на цену јер је свака школа различита.

Имајући ЕМБА у бизнису, студенти могу пружити прилику за многе занимљиве каријере. Многи ученици бирају да лансирају своје компаније, док други воле да постану пословни менаџери за постојеће. Неки нађу посао као консултанти. Они који уживају у креативним каријерама понекад постају ПР специјалисти или маркетинг менаџери. Могу бити доступни и запослени као менаџери комуникација, регрутатори или маркетиншки аналитичари.

Са дигиталном технологијом која се брзо шири, више универзитета нуди ЕМБА програме на мрежи. Упис у онлине класе студентима даје флексибилност која им је потребна за креирање властитих распореда. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • EMBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovanje
fields_of_study
  • Studije Poslovanja (22)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format