Keystone logo

20 EMBA Programi u Studije Poslovanja Poslovni menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovni menadžment
Polja studija
  • Studije Poslovanja (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Studije Poslovanja Poslovni menadžment

Након што сте стекли диплому, многи ученици улазе у своје изабрано каријерно поље са жељом да на крају настави своје образовање. ЕМБА програм обично узима радно искуство студента и надогради на њега како би побољшао знање из свог или њеног изабраног поља каријере.

Шта је ЕМБА у пословном менаџменту? Дизајниран да припреми студенте за менаџерске улоге у пословном свету, овај програм често даје студентима специјализовано знање из тема као што су стратегија, теорија менаџмента и маркетиншке технике. Сваки курс обично пружа ученицима боље разумијевање како пословање послује глобално и како се кретати у каријери с успјешном стратегијом и процедурама имплементације.

Многе вјештине могу се култивисати кроз ЕМБА у програму Бусинесс Манагемент. Иако се јаке комуникацијске вештине могу показати како корисне и професионално и лично, лидерске вештине могу помоћи ученицима да буду истакнуте као перспективе запослених и на крају могу довести до унапређења посла. Вјештине критичког размишљања се такође могу показати неопходним у пословном свијету.

Обично студентима траје две године да заврше ЕМБА програм, али цене се разликују између школа. Сваки универзитет има своје програме и накнаде, па се трошкови могу драстично разликовати.

Постојање ЕМБА у пословном менаџменту може квалификовати ученике за бројне занимљиве каријере. Многи користе своје искуство и знање како би постали пословни менаџери или директори постојећих компанија, док други воле да започну сопствену компанију. Неки бирају каријере као маркетиншки менаџери, аналитичари података или пословни консултанти. Они који воле да раде у финансијском одељењу понекад раде као менаџери за накнаде. Послови као пројектни менаџери, корпоративни регрутатори или руководиоци за оглашавање такође могу бити доступни.

Са брзом експанзијом технологије, класе на мрежи су популарније него икада раније. Узимање часова на даљину може помоћи студентима да имају флексибилност да балансирају школу својим личним животом. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.