Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 11 Studije Poslovanja  (EMBA) Programi u Preduzetništvo 2023

11 EMBA Programi u Preduzetništvo 2023

overview

ЕМБА је Извршни Мастер оф Бусинесс Административни степен. Дизајниран за професионални рад, ови студијски програми покривају основе пословног лидерства и обезбеђују основу за будући пословни успех, ипак пружају флексибилност за оне балансирање рада, школу и породицу. ЕМБА за предузетништво нуди часове посебно фокусиране на предузетнике.

Шта је предузетништво?

Предузетништво је процес покретања новог пословног подухвата. Предузетници су они који преузму иницијативу и почну те послове.Понекад предузетници произведе нови производ, увести нови модел пословања, циљате постојећи производ новим купцима или направити бољу верзију постојећег производа.

Које су предности Узимајући ЕМБА предузетништва?

ЕМБА Предузетништво степен ће вам дати основну пословну знање вам је потребно да успете у својим предузетничким подухватима. Често, предузетници имају сјајне идеје, али недостаје пословног смисла да се настави те идеје, а то доводи до тога да не. Програм ЕМБА предузетништва ће обезбедити да основне пословне разумевање да то спрече.

Колико кошта да се Узмите ЕМБА предузетништва?

ЕМБА Предузетништво степен програм 'с цена ће варирати од једне школе у другу и из једне земље у другу.

Који су захтеви за један ЕМБА предузетништво?

ЕМБА Предузетништво програм захтева каријере искуство у пословању и попуњену диплому пре него што се примени Личне особине попут вођства, гол оријентације и способност за рад у тиму су такође од кључног значаја.

Какав каријере можете очекивати са ЕМБА предузетништво?

Опције у каријери са ЕМБА предузетништво су прилично варира. Можете да преузме иницијативу да започнете сопствени бизнис, или можете тражити могућности за каријеру извршном нивоу у постојећем послу.

Зашто узети ЕМБА Предузетништво онлине?

ЕМБА Предузетништво прог рама су дизајнирани да буду флексибилни, али узимајући степен програма на мрежи чини још флексибилнији. Наћи ћете да је неколико универзитети нуде онлине програме за своје ученике ЕМБА предузетништва.

Како да се упишу у ЕМБА предузетништво?

Претрага за ваш програм испод и контактирајте директно пријемни канцеларију школе по вашем избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • EMBA
  • Studije Poslovanja
  • Preduzetništvo
fields_of_study
  • Studije Poslovanja (11)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format