Keystone logo

31 EMBA Programi u Rukovodstvo 2024

Filteri

Filteri

 • EMBA
 • Studije Menadžmenta
 • Rukovodstvo
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (31)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  EMBA Programi u Rukovodstvo

  Многи студенти који су тренутно запослени у бизнису или пратећој индустрији одлучују се за вршење извршног магистра пословне администрације. Овај степен је сличан традиционалном МБА и нуди велики дио истог наставног плана и програма. Међутим, они који зарађују ЕМБА могу обично проучавати и радити истовремено.

  Шта је ЕМБА у вођству? Лидерство у овом образовном контексту је проучавање групног менаџмента за једну организацију или компанију. Ово поље помаже ученицима да науче како максимизирати организовану организацију и ефикасност. Диплома у овој теми може помоћи учесницима програма да негују персонализовани приступ развоју лидерског искуства кроз искуства у тренингу, радионицама и предавањима у учионицама.

  После успешног завршетка програма високог образовања у руководству, ученици често добијају скуп вриједних вештина које траже многи послодавци. Ти студенти имају тенденцију да имају снажне вештине решавања проблема и вештине медијације. Многи такође уче ефикасну организациону тактику.

  Постоје бројни фактори који могу утицати на трошак зараде ЕМБА, као што су дужина програма, локација школе и врста установе која нуди степен. Заинтересовани појединци треба да контактирају школе за пријем потенцијалних школа да би сазнали најтачније податке о школарини прије уписа, као и да се распитују о могућностима стипендирања.

  Каријере у области лидерства обухватају различите индустрије, од пословних до забавних. Више него икад, организације и компаније траже квалифициране лидере како би помогли повећању продуктивности и мотивације запослених. Студенти могу размишљати о каријери као администратору за кадрове, агенцијама за осигурање, прикупљању средстава и службеницима за развој, менаџерима услуга за купце, стручњацима за обуку, регрутантима, хотелијерима и стручњацима у области индустрије.

  ЕМБА се може зарадити на више универзитета широм света. Ученици у готово свакој земљи могу зарадити ЕМБА док одржавају своје каријере. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.