Keystone logo

8 EMBA Programi u Studije Menadžmenta Svetski menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • EMBA
 • Studije Menadžmenta
 • Svetski menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  EMBA Programi u Studije Menadžmenta Svetski menadžment

  Извршни МБА је одличан степен за професионалце са добрим искуством који желе да унапреде своју каријеру. Ови програми су генерално доступни за раднике са пуним радним временом и трају око двије године да би се завршили.

  Шта је ЕМБА у глобалном менаџменту? За пословне лидере у све повезанијем свету, овај степен може да обезбеди низ корисних алата. Курсеви обично покривају различите пословне теме, као што су рачуноводство, маркетинг, спајање и међународне операције. Студенти такође могу проучити тактику управљања, укључујући изградњу тима, менаџерску економију и унутрашње послове. Да би припремили дипломце за пословање у глобалној арени, курсеви се могу бавити међународним финансијама, глобалним маркетингом и глобалном економијом. Настава може обухватити и одређене економије у различитим регионима широм свијета.

  Вештине стечене добивањем ЕМБА у глобалном менаџменту су корисне у пословном свету, као и било који други лидерски капацитет. Ове способности, као што су комуникација, финансијска анализа и пословно планирање, корисни су за менаџере и све остале који желе да унапреде своју каријеру.

  Трошкови ЕМБА зависе од фактора као што је присуство универзитета и број јединица које су узете. Студенти који су заинтересовани за учење специфичности о трошковима треба директно контактирати одељење за пријем.

  Једном кад дипломант има своју или њену извршну МБА у глобалном менаџменту, потенцијал за слетање посла са високим зарадама треба драматично повећати. Појединци могу да траже позиције унутар међународних компанија, радећи као менаџери, директори и друге улоге које захтевају лидерске способности. Неки носиоци степена би требали бити у могућности да нађу посао у људским ресурсима, док други могу имати могућности да раде као координатори и пословни планери. Ово образовање може такође имати користи од оних који намеравају да покрену и расте своје приватне компаније.

  ЕМБА се често може завршити путем онлајн курсева и релативно ограниченим бројем посетилаца у кампусу. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.