Keystone logo

1 EMBA Programi u Тајланд за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Тајланд

Тајланд, поред њене лепоте и културе, је популаран за стране инвестиције, нове послове, ниске трошкове, и као регионални центар. То га чини атрактивна дестинација за стране студенте, као и међународних стручних привредника.

ЕМБА Тајланд програми су структурирани тако да текуће пословне професионалце који желе да унапреде своје каријере могу да остваре своје дипломе без нарушавања њиховог рада распореди. ЕМБА Тајланд програми су дизајнирани да припреми студенте за горњи управљање и водеће позиције извршне власти. Студенти ЕМБА Тајланд ће се фокусирати на теме као што су глобално управљање, комуникације, финансијско извештавање, маркетинг менаџмент, управљања инвестицијама, решавање спорова, и пословног права и етике. Студенти ЕМБА Тајланд ће имати прилику да учимо једни од других, као сваки студент доноси своје професионалне искуства окружење за учење.

Ако ово звучи од интереса за вас, онда погледате кроз ЕМБА Тајланд опција испод и предузети следећи корак у вашој каријери!