Keystone logo

1 EMBA Programi u Бангкок, Тајланд за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Бангкок, Тајланд

Бангкок је врхунски избор за многе људе који траже и ЕМБА програм. То је дом многим међународним предузећима и област зрела са потенцијалом за оне који траже професионални развој и искуство. ЕМБА у Бангкоку може да обезбеди заиста јединствено искуство које могу да се комбинују са академика професионални развој у егзотичном месту. Курсеви укључују стандардизовану пословну обуку, али су инфусед са посебним аспектом азијског бизниса. ЕМБА у Бангкоку је изазовна и пуна невероватних могућности раста.

ЕМБА у Бангкоку програма могу омогућити професионалцима прилику да унапреде своје каријере са програмом професионалног мајстора да је структурирана за оне који траже извршни менаџмент и лидерске позиције. Учесници ЕМБА у Бангкок програмима може добити низ вештина комбиновањем Облици, примена њиховог јединственог професионалног искуства и пеер учење.Тимски приступ методологија омогућава размену различитих перспектива о разним темама. ЕМБА у Бангкоку програмима одражавају професионални ниво знања за управљање савременим темама. Она такође укључује и добро развијену разумевање стратешког размишљања и планирања и може да помогне професионалцима развију вештине потребне да постану ефикасни лидери и менаџери.

Ако сте с обзиром на ЕМБА у Бангкоку, а затим погледајте кроз програме у наставку да бисте сазнали више!