Keystone logo

2 EMBA Programi u Истанбул, Турска за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

EMBA Programi u Истанбул, Турска

Истанбул је врхунски избор за многе људе који траже неку ЕМБА програм. Истанбул је брзо растуће тржиште у настајању, где и европски и азијски утицаји су распрострањени и јединствено убризгани у курсевима. Ово је област за пословне иновације и креативности са више могућности за напредовање у каријери у европским и азијским и новим тржиштима. ЕМБА у Истанбулу садржи јединствене и интерактивне методологије учења према радним специјалностима са професионалцима који траже извршну вођство и горње руководећим позицијама.

ЕМБА програми омогућавају искусних професионалаца прилику да унапреде своје каријере са програмом професионалног мајстора. Опсег вештина добијају професионално искуство, јер се комбинује са курсевима, пружајући могућност за примену академских појмова. Као и други ЕМБА програма, ЕМБА у Истанбулу обухвата укупну професионално искуство њених учесника.Тимски приступ се користи, што омогућава размену вишеструких перспектива. ЕМБА у Истанбулу програмима показују софистициран ниво знања о савременим темама управљања. ЕМБА у Истанбулу програмима такође подразумева разумевање стратешког размишљања и планирања, као и знања да се изгради ефикасно лидерство и менаџерске вештине.

Можете сазнати више о ЕМБА у Истанбулу прегледање испод програме. Узмимо следећи корак ка својим циљевима данас!