Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 6 Studije Poslovanja  (EMBA) Programi u Дубаи, Уједињени Арапски Емирати 2024

6 EMBA Programi u Дубаи, Уједињени Арапски Емирати 2024

Pregled

Дубаи је један од најдинамичнијих светских градова који нуди велики број пословних могућности, што га чини одличним локацију за ЕМБА програма. Дубаи је постао међународни град, брзо развија у светски економски и привредни центар.

ЕМБА Дубаију ће обезбедити тренутну професионалаца пословање са вештинама и знањем које су им потребне да одржи менаџмент и извршне функције. Курс за ЕМБА Дубаију ће комбиновати солидну основу пословања са руководством способност да ефикасно управља и размишљају стратешки да доносе одлуке, даље остваривање циљева пословања. Студенти ЕМБА Дубаију ће имати користи од огромне мреже, као и на радном месту сазнање да сваки студент доноси окружење за учење. Дипломци ЕМБА Дубаија програма често иду на каријере као менаџери и лидери у малим и великим предузећима.

Ако размишљате магистар, онда ЕМБА Дубаију може да чека за вас!Погледајте кроз опције испод и да следећи корак ка вашим личним и професионалним циљевима!

Pročitajte više

Filteri

  • EMBA
  • Уједињени Арапски Емирати
  • Дубаи
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije