Keystone logo

1 EMBA Programi u Вијетнам за 2024

Filteri

Filteri

  • EMBA
Polja studija
    Društvene nauke (0)Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular study format

EMBA Programi u Вијетнам

Вијетнам је већи потенцијал као економски и финансијски центар за Азију. Његова локација је важно јер постоје многе трговинске могућности са оближњим велике земље. Вијетнам је даље привлачење међународних инвеститора, привредника и студената.

ЕМБА Вијетнам је структуиран тако да пословним наставе да раде у својим каријерама, а спроводи своје образовање. Студенти ЕМБА Вијетнам интегришу своје радно искуство са образовним и уче вредне знања и вештине из вршњака у програмима. ЕМБА Вијетнам наглашава изградњи снажне лидери и менаџери који су способни да воде у стално мења глобалном пословном окружењу. Не само да студенти науче ЕМБА Вијетнама да постанете снажни лидери, али и уче вредне и основне темељних принципа и теорије пословања, као и примене ове теорије у пракси.

ЕМБА Вијетнам може бити програм који ће вам помоћи да достигнете ваше циљеве.Померајте се кроз опције испод и можете наћи програм за Вас!