Keystone logo

13 Globalni MBA Programi u Studije Poslovanja Međunarodno poslovanje 2024

Filteri

Filteri

  • Globalni MBA
  • Studije Poslovanja
  • Međunarodno poslovanje
Polja studija
  • Studije Poslovanja (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Globalni MBA Programi u Studije Poslovanja Međunarodno poslovanje

Глобални мастер за пословну администрацију је образовна опција намењена студентима у потрази за напредном пословном каријером. Овај степен је као редовни МБА, али са међународним фокусом и дизајном.

Шта је Глобал МБА у међународном бизнису? Међународни послови истражују сложене и кључне аспекте финансирања и управљања новцем у глобалним културама и економијама. Ова врста диплома је дизајнирана да припреми студенте за међународну пословну каријеру испитивањем логистичке и културне сложености глобалних финансијских тржишта. Научници могу развити јаче разумијевање страних тржишта и међусобно повезане економије нашег свијета кроз Глобал МБА у овој области студија.

Студенти међународног бизниса могу научити и низ корисних вештина, поред напредних пословних знања. Многи послодавци сматрају да кандидати са Глобал МБА у међународном бизнису показују импресивне аналитичке и организационе способности. Ове особе такође имају тенденцију да буду моћни комуникатори, што им може помоћи да развију планове и блиске послове.

Трошкови глобалног МБА могу зависити од различитих фактора. За најтачније информације о школарању, заинтересоване стране могу директно контактирати школе за пријем у школу и питати о трошковима и условима уписа.

Пошто многе корпорације и организације и даље шире на глобалном нивоу са дигиталном трговином преко Интернета, потреба високо обучених пословних професионалаца са међународном перспективом је сада императивнија него икада раније. Напредни степен може помоћи ученицима да се надмећу за више платежне позиције у банкама, владиним агенцијама, приватним фирмама и непрофитним организацијама. Неки потенцијални послови укључују рад као аналитичар за менаџмент, директор за развој пословања, директор међународног маркетинга, царински менаџер, саветник за спољну политику и више.

Постоји велики број универзитета широм свијета који нуде Глобал МБА. Ови програми редовно прихваћају и међународне и локалне студенте. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.