Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 43 Globalni MBA Programi u Poslovna administracija 2023

43 Globalni MBA Programi u Poslovna administracija 2023

Pregled

Глобални МБА може бити готово идентичан стандардном Мастер оф Бусинесс Администратион, али има тенденцију да се више фокусира на већу, глобалну слику концепата и како се они могу применити на међународном нивоу. Ово може бити добар избор за некога ко је заинтересован за истраживање детаљних студија из области пословања и примјену својих знања у ситуацијама широм свијета.

Шта је Глобал МБА за пословну администрацију? Као и већина МБА програма, овај степен може укључивати предмете који покривају широк спектар тема везаних за пословање. Ови типично обухватају студије маркетинга, људских ресурса, иновација и рачуноводства. Пошто је глобални степен, студије се често фокусирају на међународно тржиште и како различити послови у различитим земљама међусобно комуницирају.

Студирање бизниса може вам помоћи да стекнете вишеструке вештине које вам могу помоћи у свакодневном животу. Ове често укључују постајање боље у комуникацији јасно, како лично тако и на мрежи; бити организованији и професионалнији; и делотворније дјелујући као вођа.

Различите врсте програма долазе са различитим трошковима и погодностима. Може бити корисно истражити многе опције приликом разматрања трошкова зараде.

Овај степен може вам помоћи да се квалификујете за многе различите менаџерске позиције у послу. У зависности од области вашег личног интереса, можете одлучити да наставите каријеру као менаџер људских ресурса, директора платног списка, менаџера маркетинга или другог руководећег положаја. Иако имате диплому не можете аутоматски осигурати да ћете добити један од ових послова, требало би да вам донесе предности које могу знатно повећати ваше шансе да добијете запослење тамо где желите.

Може бити много програма који су на располагању за зараду у вашем Глобал МБА-у, било у традиционалној поставци у учионици или на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Globalni MBA
  • Studije Poslovanja
  • Poslovna administracija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (43)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije