Keystone logo

51 Globalni MBA Programi u Studije Poslovanja 2024

Filteri

Filteri

  • Globalni MBA
  • Studije Poslovanja
Polja studija
  • Studije Poslovanja (51)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Globalni MBA Programi u Studije Poslovanja

Ако желите све предности зараде МБА-а, плус још широко распрострањено знање, онда Глобал МБА може бити одличан избор за вас. Овај степен може бити скоро потпуно исти као и традиционални МБА, али са више фокусирања на то како се појмови могу користити на међународном нивоу.

Шта је глобални МБА у пословним студијама? Овај степен обично покрива многе различите концепте укључене у вођење или рад за посао. Предмети могу укључивати теме као што су рачуноводство, управљање људским ресурсима и маркетинг. Такође можете научити о пословном праву, комуникацијама и одлучивању. На крају, требало би да стекнете разумевање о томе како све ове идеје окупљају како би створили посао.

Досадашњи курс за овај степен може вам дати пуно корисних вештина. Можете користити пословне лидерске вештине у свакодневном животу како би вам помогли да постанете сигурнији. Такође можете искористити технике планирања које ће вам помоћи у организационој и рачуноводственој вештини како би вам помогли да постанете боље у управљању новцем.

Трошкови зараде Глобал МБА могу се разликовати у зависности од тога где сте одлучили да завршите своје предмете. Узимање часова на мрежи може вам уштедети нешто новца, али ипак може зависити од школе у ​​коју упишете.

Овим степеном сте потенцијално могли да стекнете позицију руководства са великом компанијом или организацијом. Неке могућности могу укључивати рад за владу или здравствену заштиту. Твој посао у овим компанијама може бити било који број улога, укључујући менаџера људских ресурса, директора маркетинга или менаџера платног списка. Постдипломске студије могу вам помоћи да стечите позицију менаџмента лакше од оних са нижим степеном.

Глобални МБА се може остварити путем традиционалног уписа на универзитет или онлине курсева. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.