Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 15 Globalni MBA Programi u Svetski menadžment 2023

15 Globalni MBA Programi u Svetski menadžment 2023

Pregled

Многи студенти заинтересовани за међународну пословну каријеру могу имати користи од стручног знања које нуди Глобал МБА. Ова врста програма обично излаже студенте широком спектру култура како би им помогла да развију веће разумијевање како пословање функционише на глобалној основи.

Шта је глобални МБА у глобалном менаџменту? Ова врста диплома обично припрема студенте да преузму менаџерске улоге у глобалним пословима дајући им специјализовано знање о пословној индустрији кроз курсеве као што су финансије, теорија управљања и имплементација. Студенти такође могу проучити менаџмент ланца снабдевања, пословне стратегије, рачуноводство и писање како би завршили своје разумијевање. Циљ програма је да помогне ученицима да разумеју утицај глобалних бизниса и како функционишу.

Глобал МБА програм обично предаје ученике вредне вештине које им могу помоћи да успију у изабраној каријери. Вештине вођства могу их квалификовати за унапређење посла и повећање плата у будућности, док вештине комуникације омогућавају да се ефикасно повезују. Аналитичке вјештине могу бити корисне у личним подручјима живота, али и професионалним.

Због тога што је свака школа другачија, нема готових трошкова за Глобал МБА програм. Сваки универзитет има своје школске трошкове, а локација такође може утицати на цену.

Студенти који заврше Глобал МБА у глобалном менаџменту обично имају приступ многим узбудљивим каријерама. Многи постају пословни или филијали, док други раде као менаџери ланца снабдевања. Позиције као маркетиншки менаџери такође могу бити доступне. Неки се баве каријерама као пословним аналитичарима, док други запошљавају посао као менаџери за компензацију или консултанти за логистику. Многи одлазе да започну сопствени бизнис и постану директор.

Глобал МБА програми се обично нуде и на кампусу и на мрежи. Упис у класе на мрежи може дати ученицима више флексибилности да уравнотеже своје образовање с њиховим личним животом, па потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни кабинет школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • Globalni MBA
 • Studije Menadžmenta
 • Svetski menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (15)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije