Henley Business School Finland

Uvod

Бављење послом. Дружење са вама.

Желимо да студенте опремимо алатима и квалификацијама за развој и успех у променљивим и изазовним временима.

О нама

Основана 1945. године, Хенлеи Бусинесс Сцхоол била је прва пословна школа у Великој Британији и једна је од најстаријих и најпоштованијих школа у Европи.

Финанциал Тимес и Тхе Ецономист се стално сврставају међу 50 најбољих светских пословних школа. Такође смо међу веома малобројним пословним школама - првих 1% у свету - које су троструко акредитоване за квалитет и способност нашег факултета и резултата.

Хенлеи Бусинесс Сцхоол пружа ригорозне, изазовне и каријерно оријентисане програме који постављају високе стандарде учења. Представљају вас подстицајни концепти и ново размишљање које је одмах применљиво на радном месту. Штавише, стећи ћете способност примене знања у стварним ситуацијама. Резултат ће бити опипљив, значајан и трајан.

Хенлеи Бусинесс Сцхоол пружа Финску висококвалитетне образовне програме већ више од 30 година. Данас наш портфељ у Финској садржи светски познату Хенлеи Екецутиве МБА, Хенлеи Профессионал Цертификат за менаџерску обуку, као и прилагођене и отворене образовне програме извршног образовања.

Наша амбиција

Наш је циљ оснажити појединце да постану сјајни професионалци и изванредни пословни лидери који размишљају јасноћом и дјелују поуздано и увјерено. Наша снага лежи у нашем приступу. Омогућујемо људима да боље разумију себе и своје одговорности, истовремено мешајући праксу и теорије успешног пословања.

Увек се трудимо да побољшамо све што радимо и да будемо препознати за:

  • Будући да је заиста међународна пословна школа
  • Изврсност нашег искуства учења
  • Истраживања и размишљања светске класе
  • Наш осећај заједнице и одговорности
  • Снага наших мрежа
  • Ширина и дубина наших односа са индустријом

Бићемо привлачна, фокусирана и препознатљива пословна школа.

Постаните вођа којем тежите

Омогућујемо нашим ученицима дубље и шире разумевање шта је актуелно, релевантно и исправно у послу - и притом им омогућава да постану високо способни и одговорни лидери.

Комбинујући најновије теорије, знања и праксе са страственом одлучношћу да нашим ученицима помогнемо да буду најбољи што могу. Сви се бавимо послом, али још више, сви смо за вас.

Свако од нас има различите мотивације и јединствен скуп способности. У Хенлеиу, наш посао је да вам помогнемо да испуните свој потенцијал откључавањем стварне и још способније особе у себи. Ангажоваћемо се са вама на свим нивоима како бисмо вам дали самопоуздање, вештине и фокусираност за решавање ваших изазова и постизање ваших циљева.

Хенлеи Екпериенце

"Хенлеи Екпериенце спаја развој знања, личних вештина и понашања са врхунским окружењем за подучавање и учење и наслеђивањем чврстог уверења да је улога стварања богатства у друштву боља свима, а не само неколицини. Шта На свим нивоима се појављују људи чије вредности и ставови говоре колико о њиховим могућностима и који доприносе изградњи боље будућности на сваком животном пољу. "

Професор Јохн Боард, Деан, Пословна школа Хенлеи

Троструко акредитована пословна школа

Поносни смо што смо једна од само 88 пословних школа на свету која има статус троструко акредитованог од водећих тела за акредитацију из Велике Британије, Европе и САД: АМБА, ЕКУИС и ААЦСБ.

Наш статус троструко акредитованог сврстава нас у првих 1% пословних школа у свету и пружа нашим студентима, члановима програма и организацијама са којима радимо уверење у квалитет и високе стандарде наших курсева и факултета.

Свако од акредитационих тела постоји за подизање стандарда пословног образовања и пролазимо кроз ригорозан процес са сваким од њих, који обухвата аспекте који укључују искуства у учењу, способност и истраживање.

ААЦСБ

"ААЦСБ пружа међународно признату, специјализовану акредитацију за пословне и рачуноводствене програме на нивоу првоступника, магистра и докторки. ААЦСБ стандарди акредитације изазивају пост-средње наставнике да теже изврсности и сталном унапређењу током својих пословних програма.

Процес акредитације представља свеобухватни преглед школске мисије, факултетских квалификација и наставних планова и програма, а процес укључује самоевалуације, рецензије, прегледе одбора и израду детаљних стратешких планова. Акредитација осигурава да студенти науче материјал који је најрелевантнији за њихову област учења, припремајући их да буду ефикасни лидери по завршетку студија. "

ЕКУИС

"Основни циљ ЕКУИС-а, повезан са мисијом ЕФМД-а, је подизање стандарда образовања у менаџменту широм света.

ЕКУИС оцјењује институције у цјелини. У њему се не оцењују само факултетски програми, већ све активности и пододељења институције, укључујући истраживачке јединице, јединице за е-учење, пружање образовања извршног образовања и достизање заједнице. Институције морају бити првенствено посвећене образовању менаџмента.

ЕКУИС тражи равнотежу између високог академског квалитета и професионалне важности коју обезбеђује блиска интеракција са корпоративним светом. Институције које су акредитоване од стране ЕКУИС-а морају показати не само висок општи квалитет у свим димензијама својих активности већ и висок степен интернационализације. "

АМБА

„Акредитација је у средишту опредјељења Асоцијације МБА да развија стандарде у глобалном постдипломском менаџмент образовању.

Наши строги критеријуми за оцењивање осигуравају да само програми највишег калибра који показују најбоље стандарде у настави, наставном плану и програму и учењу постигну Асоцијацију МБА акредитација.

Сматрамо да би акредитовани програми требало да буду на највишем нивоу и одражавају променљиве трендове и иновације у постдипломском менаџмент образовању. "

Lokacije

  • Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

Pitanja